GoBright certificeert Philips-schermen

19-07-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

GoBright certificeert Philips-schermen

GoBright een ontwikkelingsbedrijf van Meet-, Work- en Visit Management oplossingen, kondigt een partnerschap aan met Philips Professional Display Solutions. De Philips 10” multi-touchscreens zijn gecertificeerd als zijnde volledig compatibel met het GoBright platform en er volgen binnenkort nog meer modellen zo meldt GoBright.

Als een gecertificeerd Philips beeldscherm wordt aangeschaft, kan de GoBright app worden gedownload via de Philips app store (https://apps.cmnd.io/). Dankzij deze samenwerking zet GoBright een volgende stap om zijn softwareplatform breed beschikbaar te maken.

Tim de Ruiter, Business Manager EMEA van Philips Professional Display Solutions, zegt: "Philips biedt een krachtig open source platform aan om hun softwarepartners toegang te geven om innovatieve software APK's te maken voor zowel onze signage als professionele tv-producten. We verwelkomen nieuwe partners uit verschillende sectoren om zinvolle oplossingen voor onze klanten aan te bieden. Om de hoge kwaliteit en prestaties van zowel hardware als software te garanderen, testen en certificeren de software-engineers van Philips de software volledig. Op deze manier kunnen Philips en haar partners een degelijke innovatieve oplossing bieden voor de eindgebruiker."

Terug naar nieuws overzicht
Hardware