VR-Expert distribueert VR / AR hardware toepassingen voor bedrijven

22-07-2019 | door: Redactie

VR-Expert distribueert VR / AR hardware toepassingen voor bedrijven

Het Utrechtse bedrijf VR-Expert gaat zich speciaal richten op het distribueren van VR/AR hardware binnen het bedrijfsleven. VR-Expert biedt een  servicepakket aan waarmee organisaties simpel VR/AR hardware kunnen implementeren en gebruiken zo meldt het bedrijf.

Implementatie van VR/AR hardware in organisaties verloopt hierdoor vaak stroef omdat de configuratie van de vr/ar hardware verkeerd gaat en de service omtrent de VR/AR hardware ontbreekt zo meent het bedrijf.  VR Expert signaleerde deze marktvraag en ontwikkelde speciale services voor het uitrollen van VR/AR hardware binnen organisaties. “Door onze sterke band met verschillende vr/ar hardware leveranciers en de vele projecten die we hebben uitgevoerd in het bedrijfsleven hebben we een enorme hoeveelheid kennis kunnen opbouwen die we nu aan organisaties beschikbaar kunnen maken door middel van ons servicepakket” aldus bedrijfsleider Merijn van de Broek.

Service

VR-Expert focussed zich op 3 pilaren. Hardware, service en software. Op de nieuwe website kunnen organisaties de geselecteerde vr/ar hardware en accessoires bekijken. Organisaties worden vrijblijvend geholpen in het aankoop traject om de juiste vr/ar hardware en accessoires te kiezen bij hun toepassing.

Vervolgens biedt VR Expert installatie, support, swap en event services aan om ervoor te zorgen dat de hardware direct goed wordt ingezet zonder bedrijfsprocessen te verstoren. Hiernaast biedt VR-Expert een aantal gestandaardiseerde software oplossingen aan voor de zakelijke markt, aldus het bedrijf.

Terug naar nieuws overzicht