Attunity wint Microsoft award voor Intelligent Cloud-Data Estate Modernization

22-07-2019 | door: Witold Kepinski

Attunity wint Microsoft award voor Intelligent Cloud-Data Estate Modernization

Attunity, onderdeel van Qlik en leverancier van oplossingen in moderne gegevensintegratie en DataOps voor analytics, maakt bekend dat het is geselecteerd voor de ‘2019 MSUS Partner Award for Intelligent Cloud – Data Estate Modernization’.

Deze onderscheiding in de grootste zakelijke sector van Microsoft vormt een aanvulling op het wereldwijde Microsoft Partner of the Year-programma en wordt aan partners toegekend als erkenning voor hun uitstekende werk. Partners werden tijdens het Microsoft Inspire (foto) event in Las Vegas onlangs onderscheiden.

De award is het meest recente voorbeeld van de kracht en marktacceptatie van Attunity’s oplossingen om klanten te helpen emigreren naar de cloud. Attunity boekte in het tweede kwartaal van 2019 een omzetgroei met dubbele cijfers. Dit kwam mede door de grootste deal ooit voor de organisatie en de gezamenlijke IAS overwinning met Qlik. Ook Qlik heeft een enorme groei doorgemaakt in terugkerende Qlik Cloud-inkomsten, met een verdrievoudiging in Q2 2019 sinds het debuut van zijn nieuwe SaaS-aanbod eerder dit jaar.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud