Eshgro CCO Günter Vos belicht hoogtepunten Microsoft Inspire partner event

22-07-2019 | door: Witold Kepinski

Eshgro CCO Günter Vos belicht hoogtepunten Microsoft Inspire partner event

Günter Vos, Chief Commercial Officer, was aanwezig op het Microsoft Inspire partner event in Las Vegas. De redactie van Dutch IT-channel vroeg naar zijn bevindingen.

1. Waarom ben je naar Microsoft Inspire gegaan?

Eshgro heeft de sterke ambitie om een meer dominante speler te worden in het ‘public’ domein. Momenteel hebben wij al een mooie voetprint in het ‘private domein’. Microsoft is onze strategische partner voor ‘public’ dus willen wij graag zo veel mogelijk informatie uit eerste hand hebben of Microsoft zijn ambities en plannen. Inspire is daar de ideale plek voor.

2. Wat zijn voor jouw daar de belangrijkste aankondigingen?

Microsoft geeft meer een meer inzicht in hoe om te gaan met de Moderne Werkplek (zoals Microsoft hem ziet), de ambities en werkwijze zijn nader toegelicht. Tevens waren de WVD (Windows Virtual Desktop) sessie interessant, dit vooral om dat Eshgro sterk is bij het ontsluiten van Legacy applicaties (meer dan 700).

3. Waar liggen de groeikansen voor Eshgro met Microsoft?

Moderne Werkplek in de breedste zin van het woord. WVD (zoals eerder toegelicht). Adoptie van Microsoft365 binnen MKB

4. Heb je nog leuke nieuwe mensen of business partners ontmoet?

Yep…zou ik heel verkeerd zijn als iemand met een commercieel hart en een ambitie om strategische partnerships uit te werken, dit niet lukt in 3,5 dag samen zijn met mensen uit dezelfde industrie. Een mooi voorbeeld is dat onze vlucht door omstandigheden werd vertraagd en mijn collega Koen en ik uiteindelijk ruim 24 uur onderweg zijn geweest.

Niet alleen wij, maar nog 20 andere Nederlanders zaten in dit schuitje. In Manchester hebben we al een biertje gedaan met een mogelijk nieuwe strategische partner, Marcel (CC4Skype)

Graag wil ik nog benadrukken dat het HollandHouse een zeer waardevolle toevoeging is op het algemene internationale Microsoft internationale programma.

Terug naar nieuws overzicht
Software