Wouter Hoeffnagel - 23 juli 2019

Liferay en everis breiden activiteiten uit naar Benelux

everis, partner van Liferay, breidt met de opening van een kantoor in Nederland haar diensten uit naar de Benelux. De Spaanse IT-dienstverlener is sinds 2010 een goede partner van Liferay in meerdere regio’s wereldwijd. De dienstverlener breidt haar IT-diensten en outsourcing-aanbod uit naar de Benelux.

Liferay ontwikkelt software waarmee bedrijven op internet, via een mobiele telefoon en andere met internet verbonden devices digitale ervaringen kunnen creëren. Het platform van het bedrijf is open source. Onder meer Carrefour, Cisco Systems, FNV, Fujitsu, HEMA, Lufthansa Flight Training, Open Universiteit, Siemens, Stichting Philadelphia Zorg en de Verenigde Naties maken gebruik van oplossingen het bedrijf.

everis

everis voert al langer projecten uit met Liferay in regio’s zoals het Iberisch schiereiland, het Verenigd Koninkrijk en Latijns-Amerika. De dienstverlener is onder meer actief in de markten voor banken en verzekeraars, telecom, zorg en gezondheid, Life Sciences, productie en overheid.

Digitaal is het nieuwe normale geworden. Digitale technologie maakt interactie tussen klanten en bedrijven 24x7x365 mogelijk via een groot aantal kanalen en contactpunten. De klantervaring speelt hierbij een belangrijke rol. De sleutel tot succes is volgen het bedrijf een combinatie van de juiste technologie en de vaardigheden en middelen om het project te realiseren. everis en Liferay ondersteunen klanten hierbij met hun gezamenlijke aanbod.

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!