SentinelOne beschermt klanten tijdens implementatie van security platform

23-07-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

SentinelOne beschermt klanten tijdens implementatie van security platform

SentinelOne, leverancier van autonome endpoint-bescherming, introduceert nieuwe services om bedrijven te beschermen op elk punt van de security-lifecycle. Het Vigilance MDR (managed detection and response) aanbod is uitgebreid met 'Deploy' dat klanten helpt een vliegende start te maken met het SentinelOne platform middels een 90-dagen service die een beschermde omgeving biedt terwijl de implementatie plaatsvindt. Het nieuwe 'Assist' helpt incident response teams met het sneller vinden van datalekken.

Vigilance is een optionele, aanvullende MDR service, gebouwd op het SentinelOne platform. In tegenstelling tot andere leveranciers is deze service dus geen must om ten volle te profiteren van SentinelOne's oplossingen voor endpoint-bescherming. De service bood al 'Monitor' om 24/7 dreigingen en alerts te classificeren, en 'Respond', waarmee gebruikers experts konden raadplegen, forensisch onderzoek uitvoeren en effectiever reageren op dreigingen. Dit wordt dus nu uitgebreid met Deploy en Assist, om klanten te helpen het platform sneller te adopteren en gelijk de waarde ervan te zien - niet alleen hoe de autonome functionaliteit technisch werkt, maar ook wat de beheertaken inhouden en wat de terugverdientijd zal zijn.

Gemiddelde reactietijd van 30 minuten

"Het afgelopen jaar hebben we meer dan een miljoen dreigingen aangepakt met een gemiddelde reactietijd van 30 minuten, waar de industriestandaard nog altijd op 24 uur staat", aldus Eric van Sommeren (foto), Regional Sales Director Noord Europa bij SentinelOne. "Onze klanten vertrouwen volledig op het platform en hebben daar qua bescherming voldoende aan, maar de Vigilance services bieden een extra beveiligingslaag en extra mogelijkheden die voor veel organisaties aantrekkelijk zijn om de endpoint-bescherming nog overzichtelijker en uitgebreider te maken."

De diensten zijn per direct beschikbaar en los van elkaar af te nemen of in combinatie met een bestaande Vigilance SLA.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security