CyberArk breidt SaaS-portfolio uit met privileged access security

24-07-2019
Deel dit artikel:

CyberArk breidt SaaS-portfolio uit met privileged access security

CyberArk introduceert een SaaS-portfolio voor privileged access security. Het bedrijf breidt zijn SaaS-platform uit om het beheer van priviledge access te vereenvoudigen, met name in hybride cloud-omgevingen.

CyberArk Alero helpt risico’s te verkleinen die gepaard gaan met de toegang van derden tot cruciale systemen. Alero biedt zero trust toegang voor derden tot de CyberArk Privileged Access Security Solution, voor een volledig overzicht en beheer van activiteiten waarvoor hogere rechten nodig zijn. Een combinatie van zero trust access, biometrische authenticatie en just-in-time provisioning helpt priviledge access beter beheerbaar te maken. Het verkort het onboarding-proces van uren naar slechts minuten.

Endpoint Privilege Manager

De vernieuwde Endpoint Privilege Manager is een SaaS-gebaseerde oplossing die het risico van ongecontroleerde beheerderstoegang op Windows en Mac apparatuur verlaagt. Dankzij nieuwe just-in-time capaciteit kunnen bedrijven risico’s en operationele overlast verminderen door admin-level toegang te verschaffen tot endpoints voor een bepaalde periode en een volledige audit-log te maken. Dit over cloud- en on-premise omgevingen heen.

Verbeteringen aan CyberArk Privilege Cloud, de privileged access SaaS-oplossing, helpen middelgrote bedrijven privileged credentials beter te lokaliseren en beheren door de hele organisatie heen en privileged sessies te auditen voor compliancy-doeleinden. De meer dan 150 integraties via de CyberArk Marketplace helpen de oplossing in een bestaande technologie-stack te integreren.

'De basis van een effectieve beveiligingsstrategie'

“Privileged access security ligt aan de basis van een effectieve beveiligingsstrategie. Aangezien onze klanten steeds meer overstappen op SaaS- en cloud-first omgevingen, is het voor ons van cruciaal belang dat we de attack surface hiervan doorgronden en passende security-oplossingen bieden die specifiek gebouwd zijn voor deze hybride omgevingen”, aldus Udi Mokady (foto), CEO van CyberArk. “Middels geavanceerde SaaS-toepassingen die gemakkelijk in gebruik zijn te nemen, spelen we hier naadloos op in.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Security