CSU besteedt ICT uit aan Valid

24-07-2019 | door: Witold Kepinski

CSU besteedt ICT uit aan Valid

Schoonmaakbedrijf CSU besluit zijn ICT-infrastructuur te vernieuwen en uit te besteden aan Valid, de specialist in het ontwerpen, bouwen en beheren van hybride Cloud-omgevingen. De organisaties tekenden een samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar. Met name de culturele fit wordt gezien als een basis voor verdere samenwerking.

De vernieuwing van de ICT-infrastructuur betreft een nieuw werkplekconcept (fleXpace) voor 1000 werkplekken en het migreren van het applicatielandschap. Alle on-premise ICT-systemen van CSU en zusteronderneming Tzorg worden ondergebracht in de Public Cloud van Microsoft: Azure en Office 365. ]

Valid ontzorgt CSU met outsourcing op het gebied van ICT-beheer en neemt het voortouw voor innovatie op IT-vlak om ervoor te zorgen dat IT blijft aansluiten bij de business behoeftes van CSU en Tzorg. De overdracht is begin juni gestart en wordt naar verwachting eind 2019 afgerond.

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Den Haag.

Terug naar nieuws overzicht