Carl Padberg volgt Jay Ramsanjhal op als voorzitter van DynamicsHUB

Carl Padberg

24-07-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Carl Padberg volgt Jay Ramsanjhal op als voorzitter van DynamicsHUB

Carl Padberg is benoemd tot voorzitter van DynamicsHUB. Padberg treedt per 1 augustus aan als hoofd van de user community voor eindklanten van Microsoft Business Applications.

Sinds de oprichting van de community 20 jaar geleden is DynamicsHUB uitgegroeid tot een actief platform waar honderden organisaties bij zijn aangesloten. Padberg is een actief lid van de community en heeft dan ook met veel enthousiasme het voorzitterschap aanvaard. Hij is vanaf 1986 bekend in het Microsoft landschap, waar hij verschillende rollen heeft vervult, zowel bij partners als bij eindklanten. Sinds 2011 is Padberg werkzaam als Solution Architect bij het internationale Franse familiebedrijf ABÉO, dat actief is op het gebied van sportartikelen, inrichting van sporthallen en bewegingsonderwijs. Daar is hij verantwoordelijkheid voor het ERP-beheer binnen de sportdivisie.

Jay Ramsanjhal legt functie neer

De huidige voorzitter van DynamicsHUB, Jay Ramsanjhal is zeer blij met de komst van Carl Padberg en verwacht dat hij met zijn achtergrond het platform verder kan verdiepen en verbreden. Ramsanjhal legt hiermee zijn rol neer als voorzitter van DynamicsHUB, maar blijft zeer actief binnen de community als voorzitter van de overkoepelende organisatie CraniumConnect. Waar DynamicsHUB zich specifiek richt op eindklanten van Microsoft Business Applications, heeft CraniumConnect sinds afgelopen jaar ook een HUB voor eindklanten van Adobe. Naar aanleiding van deze uitbreiding is besloten een eigen voorzitter aan te stellen voor DynamicsHUB om zo de belangen van haar leden en partners optimaal te behartigen. Bovendien wordt de komende maanden het bestuur van DynamicsHUB onder leiding van Carl Padberg geformeerd.

"CraniumConnect heeft met Carl Padberg een bewuste keuze gemaakt voor een door de wol geverfd zwaargewicht in het Microsoft landschap. Met zijn rol binnen ABÉO bevindt hij zich als eindgebruiker van Microsoft in dezelfde positie als onze leden en begrijpt daarom als geen ander hoe we hen optimaal kunnen bedienen. We hebben alle vertrouwen in hem vanwege zijn jarenlange ervaring, gedreven persoonlijkheid en zijn passie voor digitale transformatie", stelt Ramsanjhal.

'Win/win situatie'

Carl Padberg: "De rol van voorzitter zie ik als dienend en verbindend. Dat past per definitie bij het karakter van de community. En het past uitstekend bij mij als persoon. Ik ben ervan overtuigd dat het samenbundelen en delen van ervaringen en kennis van klant (Branche) , Partners en Microsoft leidt tot een optimalisatie van verhoudingen / software en van ons gezamenlijke business waardoor we onze gezamenlijke targets sneller gaan bereiken oftewel een win/win situatie!

Speciaal voor haar leden en aspirant-leden organiseert CraniumConnect op donderdag 26 september Get CraniumConnected! Tijdens deze dag komen alle HUB’s en LAB’s bij elkaar om de laatste ontwikkelingen en trends met elkaar te bespreken en om relevante onderwerpen en activiteiten op de agenda te plaatsen. Voor de DynamicsHUB zal deze dag in het teken staan van het aantreden van de nieuwe voorzitter, Carl Padberg. Meer informatie is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht