Witold Kepinski - 25 juli 2019

LogRhythm stelt Mark Logan aan als president en CEO

LogRhythm stelt Mark Logan aan als president en CEO image

Secuirty specialist LogRhythm, dat SIEM toepassingen levert, heeft Mark Logan aangesteld als president en CEO. Hij vervangt Andy Grolnick die het bedrijf sinds 2005 leidde.

Logan is een ervaren manager met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van op groei gerichte go-to-market-strategieën voor bedrijfssoftware en SaaS-bedrijven. Als CEO van LogRhythm zal hij het bedrijf leiden terwijl het innovatie blijft stimuleren, het cloudgebaseerde beveiligingsaanbod uitbreidt en zijn marktaandeel en leiderschap op het gebied van beveiligingsinformatie en event management (SIEM), gebruikers- en entiteitsanalyse (UEBA) vergroot. , markten voor netwerkdetectie en -respons (NDR) en beveiliging voor orkestratie, automatisering en respons (SOAR) zo meldt het bedrijf.

Recentelijk was Logan president van Attunity, leverancier van software-oplossingen voor data-integratie en big data management en een divisie van Qlik. Eerder diende hij ook de CEO-functies van WealthEngine, een datagedreven consumentenanalysebedrijf, en Rivermine, een bedrijf voor bedrijfsanalyses. Logan heeft ook gediend als chief operating officer van Emptoris, nu onderdeel van IBM, en in divisie algemeen managerfuncties bij Peoplesoft en JD Edwards.

De aanstelling van Logan is de laatste in een reeks recente aanwervingen bij LogRhythm, inclusief de toevoeging van Sue Buck als senior vice president engineering en Barry Capoot als chief financial officer.

De aankondiging van de benoeming van Logan komt vlak voor de Black Hat-beveiligingsconferentie in Las Vegas, waar LogRhythm zal exposeren op stand # 614, en LogRhythm's eigen wereldwijde gebruikersconferentie, RhythmWorld , die wordt gehouden in Denver, Colorado op 20 augustus tot en met 22e.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!