Redactie - 25 juli 2019

Matrix42 benoemt Roberto Casetta als VP International

Matrix42 benoemt Roberto Casetta als VP International image

Matrix42, Europese leverancier van digitale workspace management software voor beheer en beveiliging van alle endpoints benoemd Roberto Casetta als Vice President international Sales. 

De samenwerking met de ervaren Executive zal de geplande schaalvergroting van Matrix42's internationale activiteiten verder stimuleren zo meldt het bedrijf. In de rol van VP zal Roberto Casetta  rechtstreeks rapporteren aan Oliver Bendig, CEO Matrix42 AG.

"Matrix42 doorstaat momenteel een serieuze expansie een groeit gestaag mee met de vraag naar digitale transformatie  naar vereenvoudigd en veilig werkplekbeheer op alle soorten devices. Mijn belangrijkste doel zal zijn om Matrix42 nog succesvoller te maken in Europa door ons partner netwerk te vergroten", zegt Casetta. "Ik zal al mijn internationale expertise inzetten om Matrix42 uit te laten groeien tot  marktleider op het gebied van digitale workspace management. Het is voor mijden ook een geweldige uitdaging." Roberto Casetta zal leiding geven aan de bestaande Europese teams zoals ook in de Benelux. Zijn country managers zullen hem ondersteunen met uitgebreide expertise op het gebied van lokale partners en hun klanten.

Roberto Casetta heeft zijn gehele carrière doorgebracht in de internationale IT-omgeving. Met meer dan 25 jaar ervaring en op verschillende plekken kantoor gehouden: eerst in Italië, later in de UK en Spanje beschikt hij over een wereldwijd netwerk. Hij heeft voorheen gewerkt in een zelfde functie  bij Axios Systems. Voorafgaand aan Axios was hij Senior Vice President en General Manager (International) bij Heat Software (overgenomen door Ivanti). Daarvoor was hij Vice President Sales bij Panda Security in Spanje.

Oliver Bendig, CEO van Matrix42 zegt: "We bevinden ons in een opwindende groeifase van het bedrijf en zijn op weg m onze missie waar te maken om een Europees marktleider in Digital Workspace Management te worden. Onze internationale expansie is belangrijk voor onze klanten en daarom cruciaal voor onze toekomst. Roberto Casetta is de ideale aanvulling binnen Matrix42 Leadership-team en zal samen met de lokale Matrix42 vestigingen onze expansiestrategie leiden. Roberto's expertise over de  Digital Workspace Management-markt in combinatie met zijn verkoopstrategieën zal ons helpen om onze groei internationaal te versnellen via Channel partners & ROW teams."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!