Witold Kepinski - 27 juli 2019

OKI breidt samenwerking met CDS uit

OKI Europe, specialist in zakelijke oplossingen voor printing en documentbeheer, kondigt de uitbreiding aan van de samenwerking met technologiedienstverlener CDS in Duitsland. CDS gaat meer OKI-apparatuur in onderhoud en beheer nemen in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk.

CDS zorgt voor reparatiewerkzaamheden en omruildiensten. Zo worden defecte systemen onverpakt bij de klant opgehaald waarbij tegelijkertijd nieuwe apparatuur wordt geïnstalleerd. De onderhoudsdienstverlener heeft een omvangrijke pool aan apparatuur. Daarmee kunnen OKI-gebruikers een beroep blijven doen op de printeroplossingen zonder apparatuur te missen door lange reparatietijden. De uitvaltijd wordt tot een minimum beperkt. CDS gaat de onderhoudsdiensten ook verder uitbreiden met bijvoorbeeld een reparatieservice waarbij klanten zelf hun defecte apparatuur op een plek nabij kunnen brengen.

Tot voor kort bestond de samenwerking tussen OKI en CDS vooral uit diensten voor de inzet van demo-apparatuur en huurtoestellen bij diverse beurzen, roadshows en andere evenementen. Dankzij de langdurige samenwerking tussen CDS en OKI hebben de technische experts van CDS steeds meer kennis opgebouwd van OKI printeroplossingen. Daarmee is de weg vrijgekomen voor een samenwerking omtrent reparatiewerkzaamheden en inruilapparatuur voor kleuren- en zwartwitprinters en multifunctionele printeroplossingen.

Dit hernieuwde samenwerkingsverband is vanaf juli 2019 van kracht gegaan.

CDS is een dienstverlener op het gebied van technologie en logistiek. Het bedrijf is actief in de domeinen IT, elektronische en medische techniek met meer dan 120 medewerkers werkzaam door heel Europa. Het bedrijf is gevestigd in Ostwelfalen-Lippe en Zuid-Duitsland.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!