Witold Kepinski - 27 juli 2019

Nieuwe Docker Enterprise versie is beschikbaar

Docker heeft de algemene beschikbaarheid van Docker Enterprise 3.0 aangekondigd, een desktop-to-cloud enterprise containerplatform waarmee organisaties elke applicatie kunnen bouwen en delen en ze veilig overal kunnen gebruiken - van hybride cloud tot aan de edge.

Kubernetes is volgens Docker een krachtige orkestratietechnologie, maar vanwege de inherente complexiteit hebben veel ondernemingen (waaronder Docker-klanten) moeite om de volledige waarde van Kubernetes zelf te realiseren. Veel van de waargenomen complexiteit van Kubernetes komt voort uit een gebrek aan intuïtieve beveiligings- en beheerconfiguraties die de meeste ondernemingen verwachten en nodig hebben voor software van productiekwaliteit. We gaan deze uitdaging aan met Docker Kubernetes Service (DKS) - een gecertificeerde Kubernetes-distributie die is inbegrepen bij Docker Enterprise 3.0 . Het is het enige aanbod dat Kubernetes integreert van de desktop van de ontwikkelaar tot de productieservers, met out-of-the-box 'verstandige veilige standaardwaarden'.

“Verhoging van de snelheid van applicatie-ontwikkeling en digitale flexibiliteit zijn tegenwoordig een strategische noodzaak voor bedrijven in alle sectoren. Ervaring met ontwikkelaars is de moordenaar-app, ”zei mede-oprichter van RedMonk, James Governor. "Docker Kubernetes Service en Docker Application zijn bedoeld om de ervaring van ontwikkelaars en operators te verpakken en te vereenvoudigen, waardoor moderne containergebaseerde workflows toegankelijker worden voor ontwikkelaars en operators."

Lees meer details over de nieuwe Docker Enterprise 3.0 versie hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!