Witold Kepinski - 04 augustus 2019

ARIS Cloud nu beschikbaar op AWS Marketplace

ARIS Cloud nu beschikbaar op AWS Marketplace image

Software AG biedt klanten nu de mogelijkheid ARIS Cloud als rechtstreekse Software-as-a-Service (SaaS) oplossing aant te schaffen via Amazon Web Services (AWS) Marketplace.

ARIS Cloud is een SaaS oplossing voor business process management en ondersteunt digtiale transformatie. Klanten kunnen het gebruiken om snel en makkelijk hun zakelijke processes te analyseren in een van de cloud omgevingen om hun bedrijfs- en IT-transformatie projecten te managen.

Vanaf nu kan de ARIS Cloud Advanced editie aangeschaft worden op AWS Marketplace, een digitale software catalogus die het voor AWS klanten eenvoudig maakt om snel cloud-gebaseerde software te vinden, testen, aan te schaffen en te gebruiken om hun bedrijf te runnen.

Software AG biedt naas ARIS Cloud, nog een aantal andere producten aan in containers op AWS Marketplace, waaronder ARIS Connect en ARIS Risk & Compliance manager. Vorig jaar was Software AG een van de eerste bedrijven die zijn producten beschikbaar maakte via de nieuwe AWS Marketplace for Containers, en breidt nu zijn assortiment uit met SaaS-oplossingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!