Redactie - 30 juli 2019

SkyKick niet meer beschikbaar op Ingram Micro Cloud Marketplace

SkyKick niet meer beschikbaar op Ingram Micro Cloud Marketplace image

SkyKick is niet meer beschikbaar op Ingram Micro Cloud Marketplace. Dit meldt Jade Tjiong, Senior Marketeer bij Ingram Micro in een blog.  Tjiong meldt: "Vanaf heden eindigt Ingram Micro de samenwerking met SkyKick. De migratie- en back-up oplossingen van Skykick niet meer beschikbaar op de Ingram Micro Cloud Marktplace. Tijdens deze overgang kunnen huidige SkyKick-partners kiezen uit verschillende opties, zoals het onboarden met Ingram Micro’s wereldwijde voorkeursprovider."

Tjiong meldt verder: "Ingram Micro gaat samenwerkingen aan met vendoren die zich richten op innovatie, het succes van partners en die dezelfde waarden van de IT-sector delen als Ingram Micro. Als grootste CSP-provider van de IT-branche, heeft Ingram Micro een uniek perspectief op cloud- en migratietechnologieën. Na een zorgvuldige evaluatie hebben we besloten om SkyKick uit ons portfolio te verwijderen ten gunste van andere technologiebedrijven in het Microsoft partnerecosysteem. Onze focus zal liggen op het ondersteunen van 55,000+ cloud partners in hun business."

Tjiong besluit: "Mocht u een SkyKick-partner zijn, dan zullen wij er alles aan doen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. AvePoint is een goed alternatief voor Skykick. Alle huidige online back-up business oplossingen van Skykick blijven we tot november wel doorfactureren. U mag vervolgens zelf kiezen of u als partner over wilt stappen naar Skykick zelf of dat u interesse hebt in een overstap naar AvePoint. Bij interesse in een overstap naar AvePoint bieden we meerdere transitiepaden aan, zodat u gemakkelijk, zonder problemen en snel aan de slag kunt gaan met AvePoint. Huidige Skykick Backup partners van Ingram Micro worden zo snel mogelijk persoonlijk benaderd."

Meer staat te lezen in de SkyKick Transition FAQ  voor de meestgestelde vragen. Er kan ook contact worden opgenomen met het cloud team via cloud@ingrammicro.nl of +31 (0) 30 246 4085.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!