Decisco maakt doorstart binnen de Vijfhart Groep

30-07-2019 | door: Redactie

Decisco maakt doorstart binnen de Vijfhart Groep

Decisco, dat onlangs failliet werd verklaard, is als Microsoft Learning Partner gespecialiseerd in klassikale Microsoft trainingen. Dit doen zij met gekwalificeerde trainers welke gespecialiseerd zijn in het geven van interactief klassikaal, praktijkgericht onderwijs. Op 26 juli 2019 maakt het bedrijf een doorstart binnen de Vijfhart Groep.

Door de komst van Decisco binnen de Vijfhart Groep, breidt Vijfhart zijn specialisme op het gebied van Microsoft verder uit. Vijfhart is Microsoft Learning Partner en heeft in het eerste en tweede kwartaal van 2019 zijn omzet op Microsoft fors zien stijgen. “Met de komst van Decisco breiden wij ons interne specialisme op Microsoft uit en versterken daarmee onze positie in de markt” Aldus Bastiaan Janssen.

Voor relaties van Decisco betekent deze samenvoeging naast een continuïteit in dienstverlening en kwaliteit zoals zij gewend zijn, ook een uitbreiding in het trainingsaanbod met o.a. Software development, Business en IT management en Open Source trainingen vanuit Vijfhart. Bastiaan Janssen: “De medewerkers zijn allen overgestapt naar Vijfhart. Zowel medewerkers als relaties reageren positief op deze stap welke verdere groei faciliteert.” Alle door Decisco geplande trainingen gaan gewoon door, met als gewijzigde trainingslocatie één van de Vijfhart locaties in Nieuwegein. De cursisten worden hier persoonlijk telefonisch over geïnformeerd.

Deze overname past perfect in onze strategie om zowel autonoom als met overnames verder te groeien als dé kennispartner voor werkend Nederland. Na de overname van Vijfhart door Bastiaan Janssen in 2016 is Decisco, na GoodSense, AT Computing en activiteiten van Centric Education zijn 5e overname.

Terug naar nieuws overzicht
Software