Progress biedt snelle oplossing voor bestandsoverdracht

30-07-2019 | door: Redactie

Progress biedt snelle oplossing voor bestandsoverdracht

Progress, leverancier van applicatie-ontwikkeling en digitale belevingstechnologieën, introduceert Ipswitch MOVEit 2019.1, de beveiligde managed file transfer (MFT) oplossing die door duizenden mensen wordt gebruikt om volledige zichtbaarheid en controle te bieden op het gebied van bestandsoverdracht.

Met de release van MOVEit 2019.1 zegt Progress zijn investering in MFT uit te breiden door het toevoegen van significante toepassingen zoals:

Ipswitch MOVEit Transfer oplossing:

Optionele Azure Native Encryption – Biedt gebruikers de mogelijkheid om MOVEit native encryptie voor Azure Blob opslag uit te schakelen. Aangezien de Azure Blob data en verkeer automatisch gecodeerd worden, kan dit performance-sapping dubbele-encryptie voorkomen en de overdracht van bestanden aanzienlijk versnellen zonder dat het de veiligheid aantast.

API & Plugin Updates – Dit omvat updates voor JAVA OpenJDK 11, MySQL 8.0.16, Windows Server 2019, volledige 64-bit ondersteuning en extra REST APIs. Deze updates bieden ondersteuning voor de huidige servers, databases en gerelateerde systemen van de klant.

Ipswitch MOVEit Automation oplossing:

Multiple Server Support – Een nieuw drop-downmenu stelt gebruikers in staat om meerdere automatiseringsservers te beheren vanaf een enkele interface zonder dat ze zich in afzonderlijke sessies op elke server hoeven aan te melden. Dit bespaart tijd en maakt het beheer efficiënter.

Toestemmingsconfiguratie – Een nieuwe, eenvoudige interface voor het definiëren van resource-groepen stelt gebruikers in staat om de toegang van gebruikersgroepen tot resource-groepen te bekijken en te beheren. Dit ondersteunt elke Windows- of domein (AD) gebruikersgroepnaam en vereenvoudigt het beheer van gebruikers- en groepen.

Plugin Updates – Dit omvat update voor MySQL 8.0.16 en Windows Server 2019.

Terug naar nieuws overzicht
Software