Leon Timmermans wordt Managing Director Flex IT Distribution

30-07-2019 | door: Witold Kepinski

Leon Timmermans wordt Managing Director Flex IT Distribution

Leon Timmermans is aangesteld als Managing Director voor Flex IT Distribution. Hij zal de nieuwe ambitieuze richting van Flex IT voor zijn circulaire distributiebedrijf leiden onder de merknaam Flex IT. Stephan Derksen zal aftreden als Managing Director van Flex IT Distribution. Deze wijziging is per direct. 

“Leon Timmermans is in december 2018 toegetreden tot Infotheek Group als directeur van Flex IT's verhuur- en demo-activiteiten. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende groei laten zien in dit deel van onze circulaire business. Door structuur te implementeren en uitvoeringskracht te tonen, heeft hij het leiderschap getoond dat we nodig hebben om ons ambitieuze circulaire strategieplan te leiden ”, zegt Lars Pettersson, voorzitter van de raad van bestuur van Infotheek Group.

“Ik ben heel blij om het leiderschap van de hele Flex IT-divisie over te nemen en de strategische richting die we hebben gedefinieerd uit te voeren. Het is een voorrecht om met zo'n toegewijd en gepassioneerd team te werken. Samen zullen we de transitie naar de circulaire economie voor IT-hardware blijven leiden en het onze klanten gemakkelijk maken om te genieten van de voordelen van circulaire IT ”, zegt Leon Timmermans in een commentaar.

“Een aantal jaar geleden zijn we begonnen met het transformeren van het bedrijf en zijn we erin geslaagd ons te positioneren als een toonaangevende Europese distributeur van circulaire IT-producten en IT-verhuur. Naar mijn mening is deze fase van het werk grotendeels voltooid en is dit het juiste moment om het stokje over te nemen“, zegt Stephan Derksen in een toelichting.

Door Leon Timmermans aan te stellen als de nieuwe Managing Director van Flex IT, versterkt het bestuur van Infotheek Group de boodschap dat Flex IT Distribution de leidende rol zal blijven spelen in circulaire IT zo meldt het bedrijf.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware