Startup van Marissa Mayer helpt afspraken in te plannen en contacten te leggen

30-07-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Startup van Marissa Mayer helpt afspraken in te plannen en contacten te leggen

Lumi Labs, een startup opgezet door voormalig Yahoo CEO Marissa Mayer (foto), werkt aan een app die gebruikers helpt in contact te komen met derden. De software helpt contactgegevens te beheren en afspraken in te plannen.

Dit melden anonieme bronnen die bekend zijn met de plannen van Lumi Labs aan The Information. De startup wordt naar verluid volledig gefinancieerd door Mayer. Op termijn wil het bedrijf op zoek naar externe investeerders om meer financiering aan te trekken.

Consumentenapplicaties op basis van AI

Het bestaan van Lumi Labs werd vorige jaar door Mayer bekend gemaakt in een interview met de New York Times. Informatie over de startup en diens activiteiten ontbrak echter tot nu toe. Op zijn website meldt het bedrijf een 'early-stage technologiestudio' te zijn en zich te richten op het ontwikkelen van consumentenapplicaties op basis van kunstmatige intelligentie (AI).

Op welke wijze de software van Lumi Labs zich zal onderscheiden van concurrenten als Microsoft Outlook is niet bekend. Een van de bronnen meldt op basis van beschrijvingen van Mayer dat de software een soort social netwerk moet worden. De bron wijst er echter ook op dat deze plannen nog niet vast zijn en dan ook kunnen veranderen.

Mayer wil niet reageren op de berichtgeving.

Terug naar nieuws overzicht
Software