Redactie - 01 augustus 2019

Tech Data Cloud Solution Factory oplossingen zijn uitgebreid

Tech Data Cloud Solution Factory oplossingen zijn uitgebreid image

Tech Data breidt zijn catalogus resultaatgerichte oplossingen van de Cloud Solution Factory uit. Met de uitgebreide catalogus hebben klanten toegang tot een nieuwe reeks volledig gevalideerde click-to-run-opties die een oplossing bieden voor tal van bedrijfsuitdagingen zo meldt Tech Data.

“Nieuwe technologie wordt sneller dan ooit op de markt gebracht. Bij de uitbreiding van hun proposities moeten onze channel partners zodoende steeds weer nieuwe tools valideren en vooraf configureren”, aldus Sergio Farache, Senior Vice-President Global Cloud Solutions bij Tech Data. “We willen de complexiteit voor onze partners vereenvoudigen door ze totaaloplossingen te bieden die volledig gevalideerd en klaar zijn om te implementeren. Zo hebben onze partners de handen vrij om hun klanten te ondersteunen en hun bedrijfsresultaten te verhogen.”

Het ontwerp en de implementatie van cloudoplossingen kan een complexe en tijdrovende taak zijn. Het aanbod in onze catalogus is vooraf geconfigureerd, gevalideerd en getest. De implementaties worden door Tech Data gemonitord om succes te verzekeren. De nieuwe oplossingen zijn gereed voor implementatie en zijn onder andere Veeam Backup voor Office 365, Veeam Cloud Connect op Azure, NetApp SaaS Backup, Docker Enterprise Edition en Managed Containers op Azure. Hiermee worden betrouwbare oplossingen geleverd waarmee partners kosten kunnen verlagen, efficiëntie kunnen maximaliseren en zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Als voorbeeld van deze nieuwe oplossingen zocht W. O’Donnell Consulting, Inc., een channel partner van Tech Data, een cloud gebaseerde oplossing voor back-up waarmee de kosten en de capaciteitsbeperkingen van een on-premisse toepassing werden verlaagd door voordeligere cloudopslag aan te bieden.

“De click-to-run-oplossing die Tech Data Cloud ons bood, leverde ons een uiterst eenvoudige methode voor de aankoop en configuratie van een Azure omgeving en de automatische provisioning van het portaal.”, vertelde Angela O’Donnell, CEO bij W. O’Donnell Consulting, Inc. “Het bespaarde ons technisch team veel tijd. Na een paar vragen over de configuratie hoefden we alleen nog op de knop 'Nu implementeren' te klikken. Sindsdien hebben we met veel succes klanten naar Azure Backup gemigreerd, met de hulp en ondersteuning van het Azure-team van Tech Data. Onze klanten hechten veel waarde aan de kostenbesparingen en schaalbaarheid van Azure Backup en wij profiteren volop van de verhoogde efficiëntie die we door de implementatie van deze oplossing hebben gerealiseerd.

Tech Data Cloud Solutions Factory stelt partners in staat aan deze vraag te voldoen door gedifferentieerde oplossingen aan zijn portfolio's toe te voegen en tegelijkertijd kosten, implementatierisico's en time-to-market te verlagen. De Solution Factory omvat een uitgebreide reeks ICT- en bedrijfsoplossingen, die ontwikkeld zijn voor integratie in Tech Data’s Practice Builder-methodologie. Middels Solutions Practice Development stelt Tech Data partners in staat hun denken en verkopen te richten op de bedrijfsresultaten van hun klanten. Elke praktijk combineert een logische set click-to-run-oplossingen, services en onafhankelijke softwareleveranciers ter ondersteuning van de bedrijfsgroei van klanten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!