Redactie - 02 augustus 2019

Canon Europe printers extra beschermd met McAfee

Canon Europe printers extra beschermd met McAfee image

Canon Europe heeft de handen ineengeslagen met cyber security expert McAfee. Zo kunnen de bedrijven gezamenlijk klanten helpen om niet alleen bescherming te bieden tegen de beveiligingsrisico's van vandaag, maar ook tegen die van morgen aldus de twee partners.

De Canon imageRUNNER ADVANCE-systemen zijn al  ‘secure-by-design’. Nu is de McAfee Embedded Control Software toegvoed die evolueert continu, wat betekent dat organisaties altijd beschermd zijn.

Takanobu Nakamasu, executive vicepresident Document Solutions bij Canon Europe: “Het kantoor van de toekomst is continu in ontwikkeling en dat zijn onze printsystemen ook. We begrijpen dat uw systemen niet meer zomaar alleen een printer zijn, maar een connected device dat tal van cloud-toepassingen ondersteunt om workflows te stroomlijnen en productiviteit te verhogen. Onze samenwerking met McAfee biedt de meest up-to-date beveiliging om connected systemen te beschermen tegen de bedreigingen die we vandaag de dag kennen en tegen de nog onbekende bedreigingen van morgen.”

“Met het toenemen van het aantal connected devices in organisaties, neemt ook het risico op malware aanvallen toe,” zegt Brent Smith, director of OEM Sales, McAfee. “McAfee Embedded Control verzekert de integriteit van apparaten doordat het enkel geautoriseerde ‘whitelisted’ applicaties toestaat en ongeautoriseerde ‘blacklisted’ applicaties blokkeert. In het hedendaagse dreigingslandschap beschouwen wij deze samenwerking met Canon als een winst die organisaties gaat helpen om vertrouwelijke data te beschermen, zonder de doorontwikkeling van office document workflows te hinderen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!