Redactie - 05 augustus 2019

HVR en WhereScape gaan samenwerken

HVR, leverancier van real time cloud-datareplicatie-technologie, en WhereScape, leverancier van data-infrastructuur-automatiseringssoftware, hebben hun samenwerking aangekondigd.

Samen bieden WhereScape en HVR automatisering en snelle data-integratie voor datainfrastructuurprestaties die de levering van real time data aan bedrijven versnellen.

HVR’s datareplicatietechnologie optimaliseert het verkrijgen van data van brondatabestanden op locatie en in de cloud naar doeldataplatforms, terwijl WhereScape het ontwerp, de ontwikkeling, inzet, documentatie en exploitatie van de datawarehousinginfrastructuur zelf automatiseert. Samen bieden HVR en WhereScape klanten bewezen, uitmuntende mogelijkheden, ondersteund door gebruik in honderden organisaties wereldwijd. WhereScape’s automatisering en HVR’s datareplicatiesoftware bieden teams de mogelijkheden de behoefte aan modernisering van datawarehousing aan te pakken. Gegeven de voortdurende focus en investering van het bedrijf kunnen klanten ervan verzekerd zijn dat de oplossingen die zij vandaag aannemen, zich in de toekomst zullen blijven ontwikkelen.

Opzetten en inzetten van de gecombineerde oplossing van WhereScape/HVR is snel, gemakkelijk en kosteneffectief en geeft klanten het vermogen om behendige Business Intelligence (BI) oplossingen snel te gebruiken en te onderhouden. Teams zijn in staat om snel de impact van WhereScape en HVR binnen hun datawarehousingrocessen te zien - en zo de tijd te verminderen die het kost om nieuwe data-infrastructuurprojecten te leveren en in real time data aan eindgebruikers te leveren.

“In een HVR-onderzoek uitgevoerd op de PASS Data Architecture Virtual Group, identificeerden respondenten datawarehouses als hun belangrijkste focus voor data-integratieprojecten,” aldus Mark Van de Wiel, CTO bij HVR. “Samen vereenvoudigen WhereScape en HVR de acceptatie van datawarehousingoplossingen, waardoor de levering van geïnformeerde bedrijfsbeslissingen op de nieuwst mogelijke data wordt versneld.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!