Microsoft Azure Dedicated Host in preview beschikbaar

04-08-2019 | door: Witold Kepinski

Microsoft Azure Dedicated Host in preview beschikbaar

Microsoft Azure Dedicated Host is in preview beschikbaar. Dit meldt Ziv Rafalovich, Principal Program Manager van Azure Compute, onderdeel van Microsoft.

Ziv Rafalovich meldt: "We zijn verheugd om de preview van Azure Dedicated Host aan te kondigen, een nieuwe Azure-service waarmee u de Linux- en Windows virtuele machines van uw organisatie kunt uitvoeren op fysieke servers met één tenant. Azure Dedicated Hosts bieden u zichtbaarheid en controle om te helpen voldoen aan zakelijke compliance en wettelijke vereisten. We breiden Azure Hybrid Benefit uit naar Azure Dedicated Hosts, zodat u geld kunt besparen door lokale Windows Server- en SQL Server-licenties met Software Assurance of in aanmerking komende abonnementslicenties te gebruiken. Azure Dedicated Host is vanaf vandaag te zien in de meeste Azure-regio's."

Klanten kunnen de Azure-portal gebruiken om een Azure Dedicated Host, hostgroepen (een verzameling hosts) te maken en om Azure Virtual Machines aan hosts toe te wijzen tijdens het creatieproces van de virtuele machine (VM).

Lees meer details op de site van Microsoft.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud