Hands on benoemt Piet Beers tot algemeen directeur

08-08-2019 | door: Redactie

Hands on benoemt Piet Beers tot algemeen directeur

Hands on, Information Management B.V. heeft Piet Beers per 1 juli 2019 tot algemeen directeur benoemd. Beers zal de algemene aansturing van het management team en de interne afdelingen op zich nemen.

Piet Beers is sinds 1 november 2018 in dienst bij de ICT dienstverlener en Microsoft Gold partner uit Weesp. Sinds zijn aanstelling heeft hij eerst ad interim leiding gegeven aan één van de klantenteams om vervolgens de Microsoft werkplekpropositie verder uit te bouwen en de stafdiensten aan te sturen.

Voor zijn start bij Hands on heeft Beers van 2008 tot 2018 leiding gegeven aan de business unit Infra Solutions bij Herke ICT Group en was onderdeel van het managementteam. Hier heeft hij bijgedragen aan de transitie naar een Managed Services organisatie met de focus op cloud proposities.

René van Klaveren blijft formeel betrokken als bestuurder van Hands on. Hij zal zijn aandacht richten op mogelijke acquisities, zoals de recente overname van Compello uit Zwolle.

Piet Beers, Algemeen Directeur Hands on: “Met de unieke benadering van de markt door middel van gespecialiseerde klantenteams, heeft Hands on zich een stevige positie verworven als leverancier van Managed Services. Door de duidelijke focus op Microsoft Cloud oplossingen zie ik veel mogelijkheden voor een sterke groei van Hands on als Managed Services Provider. Met ons team van IT-professionals zijn we klaar om een flinke groei te realiseren in het MKB+ segment.”

René van Klaveren, Bestuurder Hands on: “Met de benoeming van Piet Beers tot algemeen directeur, maken we ons als groep klaar voor volgende overnames. Met zijn tien jaar ervaring bij Herke ICT Group en nu een jaar bij Hands on, kent hij de MSP-markt goed en de groeikansen van Hands on in het bijzonder. Samen met de managers van de drie klantenteams bij Hands on laat hij in 2019 een omzetgroei van meer dan 25% zien.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud