Redactie - 15 augustus 2019

ESET wordt Champion Partner van Borussia Dortmund

ESET is de nieuwe Champion Partner – het hoogst mogelijke partnerniveau – van de Borussia Dortmund (BVB) voetbalclub. De sponsoringsovereenkomst en samenwerkingsplannen tussen de twee partijen zijn voor lange termijn en zullen in ieder geval gedurende de volgende drie seizoenen van de Bundesliga, het hoogste voetbalniveau van Duitsland, van kracht zijn. ESET zal fans van de achtvoudige Duitse kampioen ondersteunen met activiteiten en initiatieven tijdens alle 17 thuiswedstrijden in de Bundesliga.

“Borussia Dortmund is één van de meest populaire en geliefde teams in het Europese clubvoetbal,” zegt Richard Marko, CEO van ESET. “Net als BVB heeft ESET passie en toewijding voor zijn fijns. Dat is waarom het sponsoren van Borussia Dortmund de ideale manier is om zo veel mogelijk enthousiaste supporters te ontmoeten die geweldige voetbal willen zien – of dat nu op het veld is of goed beveiligd via een online stream.’

Hans-Joachim Watzke, CEO van Borussia Dortmund, verkondigde ook: “ESET en Borussia Dortmund worden verenigd door hun internationale aantrekkingskracht. Hier komen twee geliefde merken bij elkaar. ESET staat precies voor de waarden die BVB belichaamt: betrouwbaarheid, passie, moed en integriteit. Van het allereerste begin werden onze vergaderingen gekarakteriseerd door focus en wederzijds vertrouwen. We zijn erg blij om ESET bij ons team van Champion Partners te kunnen verwelkomen.”

Passie voor sport en veiligheid

Het Internet heeft de manier waarop mensen hun leven ervaren significant beïnvloed – en voetbal is hier geen uitzondering op. Doordat ESET de handen ineen slaat met BVB worden de werelden van voetbal en internetveiligheid dichter bij elkaar gebracht. Dit is met name belangrijk op gebied van de nieuwe mogelijkheden en activiteiten, zoals wedstrijden onderweg streamen, met mede-fans in het buitenland verbinden of het zoeken naar zeldzame memorabilia die een groot deel van fandom en het spel zijn geworden.

Activiteiten voor fans door de seizoenen

Fans kunnen geweldige activiteiten verwachten tijdens BVB-wedstrijden omtrent het onderwerp “cybersecurity en voetbal” – zowel online als offline. Leg je zwart-gele outfit dus maar klaar voor 17 augustus, wanneer BVB zal strijden voor een thuisoverwinning tegen Augsburg.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!