McAfee neemt NanoSec over

14-08-2019 | door: Witold Kepinski

McAfee neemt NanoSec over

Security aanbieder McAfee heeft de overname aangekondigd van NanoSec, een multi-cloud, zero-trust applicatie en beveiligingsplatform. De voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.

De overname stelt organisaties in staat om governance en compliance te verbeteren en het risico van hun cloud- en containerimplementaties te verminderen zo meldt McAfee.

De acquisitie van NanoSec zal de containerbeveiligingsmogelijkheden van McAfee MVISION Cloud en MVISION Server Protection-producten versterken, waardoor haar klanten de levering van applicaties kunnen versnellen, terwijl het beheer, de naleving en de beveiliging van hun hybride, multi-cloud implementaties worden verbeterd, aldus McAfee.

De beveiligingsmogelijkheden van NanoSec worden toegepast op applicaties en workloads die worden geïmplementeerd in containers en Kubernetes en worden geïntegreerd in het aanbod van McAfee MVISION Cloud en MVISION Server Protection. Deze mogelijkheden omvatten continue configuratie-compliance en kwetsbaarheidsbeoordeling, evenals runtime segmentatie op applicatieniveau voor het detecteren en voorkomen van laterale verplaatsing van bedreigingen zo meldt McAfee.

McAfee's overname van NanoSec moet verder aantonen aan hoe McAfee werkt aan de integratie van beveiliging in DevSecOps-processen en -set om beveiligingsproblemen te ontdekken en aan te pakken voordat applicaties worden geïmplementeerd.

Terug naar nieuws overzicht
Security