Tweede editie van het Futura Event
15-08-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Tweede editie van het Futura Event

Dit jaar is distributeur Futura B.V. in een feestelijke stemming, aangezien de organisatie maar liefst 20 jaar bestaat. Omdat er inmiddels een lange geschiedenis is opgebouwd met partners, wordt het 20-jarig bestaan onder de aandacht gebracht, tijdens de 2e editie van het jaarlijkse “Futura Event” 

Futura is als “Value Added Distributor” (VAD) uiteraard erg trots op deze prestatie, maar ze zien het ook nog maar als het begin van wat er gaat komen. De plannen die de organisatie heeft zijn op zijn minst erg ambitieus. Vorig jaar hebben ze reeds de naamswijziging van Nextel B.V. in Futura B.V. doorgevoerd en zijn ze zelfstandig distributeur geworden. Het is de ambitie om van Futura een pan-Europees georiënteerde distributeur te maken en zowel de services, als het Vendor-portfolio verder uit te breiden in de komende jaren.

Futura Event

Het thema van het event staat in het teken van “Security” omdat dit volgens Futura, op alle vlakken in het heden en in de toekomst steeds belangrijker gaat worden. Zowel op connectiviteit als endpoint, zal er een exponentiële groei zijn in de vraag naar Security. Als dagvoorzitter zal Ellie Lust zorgdragen voor het event. Zij zal daarbij ook haar persoonlijke verhaal vertellen omtrent haar rol bij de politie en als politievoorlichter in het verleden. Ze vertelt onder andere over haar ervaringen met Security. Daarnaast komt Don Eijndhoven als Subject Matter Expert (SME) in Cyber Security, digitale geopolitiek en Cyber Warfare naar het “Futura Event”. 

De Vendors Aerohive Networks, Alcatel-Lucent Enterprise, Altitude, Barracuda Networks, LANCOM Systems en NEC Enterprise zijn tijdens het event aanwezig en zullen tijdens breakout sessies dieper ingaan op oplossingen die in de markt van toepassing zijn.

Terug naar nieuws overzicht
Security