IP4Sure krijgt de Rapid7 Gold-status toegekend

16-08-2019 | door: Redactie

IP4Sure krijgt de Rapid7 Gold-status toegekend

Rapid7, bouwers van de Rapid7 Insight Cloud en experts op het gebied van geautomatiseerde beveiligingsoplossingen, heeft de Gold-status aan beveiligingsspecialist IP4Sure toegekend, het hoogst haalbare niveau voor partners. Daarmee is IP4Sure nu een van de vier Nederlandse organisaties met deze status.

Om voor de Gold-status in aanmerking te komen, moeten organisaties de nodige kenniscertificaten behalen en omzetdoelstellingen realiseren. Daarnaast zijn wederzijds vertrouwen en een soepele samenwerking vanzelfsprekende vereisten. Een van de voordelen van de status is de hoge korting op de producten van Rapid7, die ook voor de klanten van IP4Sure merkbaar zal zijn.

“We zijn zeer vereerd met deze erkenning door Rapid7,” zegt Rob Buddingh, eigenaar/partner bij IP4Sure. “We hebben onze mensen uitvoerig getraind en zijn na de vele implementaties bij klanten gespecialiseerd in het positioneren en technisch implementeren van de producten van Rapid7. De Gold-status is een mooie erkenning van onze expertise.”

“We zijn blij dat IP4Sure na een jaar nauwe samenwerking de status van Gold Partner bereikt,” zegt Sergio Drieman, Account Executive bij Rapid7. “IP4Sure is een echte securitypartner die van dag één flink heeft geïnvesteerd in het opbouwen van gespecialiseerde kennis van het Rapid7 Insight Platform. De juiste combinatie van technische kennis, strategie en hecht partnership zijn de basis voor succes.”

De samenwerking zal in de toekomst alleen maar verder worden geïntensiveerd, verwacht Buddingh. “De producten van Rapid7 brengen een niveau van beveiliging dat altijd voorbehouden was aan grote corporates, nu ook binnen het bereik van kleinere ondernemingen. Ik zie de marktvraag alleen maar toenemen en Rapid7 biedt een passend antwoord.”

Terug naar nieuws overzicht