Oracle voert ontslagen uit bij flash opslag divisie Pillar Data

17-08-2019 | door: Redactie

Oracle voert ontslagen uit bij flash opslag divisie Pillar Data

Oracle voert ontslagen uit in zijn flash opslag divisie Pillar Data waarbij enkele honderden banen verloren gaan zo melden diverse media.

Werknemers zijn op de hoogte gebracht van de ontslagen door Mike Workman, SVP van flashop slagsystemen bij Oracle. Het banenverlies bij Pillar Dat is ook gemeld in twee anonieme berichten op Thelayoff.com.

Oracle legt nu meet focus op zijn Oracle cloud activiteiten en minder nadruk op on-premises implementaties van zijn software en hardware.

Mike Workman richtte Pillar Data in 2001 op met de toenmalige Oracle CEO Larry Ellison. Het bedrijf werd in 2011 overgenomen door Oracle en werd vervolgens onderdeel van de Oracle Flash Storage-divisie, gevestigd in Broomfield in Colorado. Oracle had vorig jaar 2.000 mensen in dienst bij Broomfield.

Oracle flash opslagproducten omvatten de FS1, een Pillar Axiom array, dat werkt met diverse Oracle toepassingen zoals Exadata Database Machine, Big Data Appliance, Zero Data Loss Recovery Appliance, Private Cloud Appliance en de Database Appliance.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud