Redactie - 20 augustus 2019

Copaco Quest X-pert Day 2019: ‘Meet the Experts’

Kom naar de Copaco Quest X-pert day op 26 september in Eindhoven en ontdek waarom bedrijven al bijna 20 jaar lang Quest-software gebruiken voor het migreren, beheren en beveiligen van Microsoft platformen voor onder andere Active Directory, Exchange, Office 365, Azure, OneDrive for Business en Sharepoint. Tijdens dit event maakt u kennis met het Quest team en leert u onder andere meer over:

Metalogix
De 5 pijlers van het migreren van uw SharePoint. Hoe u de levenscyclus van uw migratie effectief kunt beheren door gebruik te maken van het Quest-portfolio.

Active Roles
Hoe beheert u de hybride Microsoft-omgeving? Wist u dat er een oplossing is van Quest die On-Prem EN Cloud aankan? U krijgt volledige automatisering, workflow, delegatie en beveiliging in een hybride Cloud!

Change Auditor Threat Detection
Quest kan u helpen door uw vastgelegde gebeurtenissen te analyseren en de weergave te wijzigen van pure 'gebeurtenissen' in 'risicovolle gebruikers'. Volledig geautomatiseerd!

Recovery Manager for Active Directory Disaster Recovery Edition
Hoe kunt u omgaan met het volledig geautomatiseerde herstel van uw Active Directory-omgeving? Inclusief het herstel van uw servers?

Programma

13:00 Ontvangst met koffie, thee en kleine snack
13:30 Metalogix
14:45 Active Roles
16:00 Change auditer threat detection
17:15 Recovery manager for Active directory disaster recovery edition
18:15 Diner
19:15 Afsluitende borrel
20:00 Einde

Meer informatie

Mocht u voorafgaand aan deze bijeenkomst nog vragen hebben neem dan contact op met het Quest Software team van Copaco via +31 (0)40 2 306 365 of mail via Questsoftware@copaco.com.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de Copaco Quest X-pert day.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!