Copaco en Dell Technologies partner event

20-08-2019

Copaco en Dell Technologies partner event
(26-09-2019)

Graag nodigen wij u uit voor het Dell Technologies partner event op donderdag 26 september. Samen met Dell Technologies praten wij u graag bij over alle nieuwe ontwikkelingen, laten wij u kennismaken met de Dell productlijnen en heeft u de mogelijkheid tot het bijwonen van interessante break-out sessies.

Voor wie?

Het event is toegankelijk voor alle Copaco partners. Dus voor iedereen die al jaren Dell-partner is maar ook voor eenieder die graag Dell-partner willen worden.

Wat kunt u verwachten?

We richten een Dell expositie in waar we alle nieuwe producten aan u presenteren. U heeft de mogelijkheid om de producten te bekijken, u te laten informeren en vragen te stellen aan medewerkers van Dell Technologies en Copaco. Daarnaast zullen er verschillende break out sessies worden gegeven over onder andere; Client (Special) and Infrastructure Solutions. In het aanmeldformulier kunt u aangeven welke sessies u graag wilt bijwonen.

Programma

09:30 - 11:00 Opening expositie
11:00 - 12:00 Gezamenlijke opening door Joep van Deudekom
12:00 - 13:00 Lunch
13:00 - 15:00 Break out sessies met o.a. Paul Mackay, CTO Dell Technologies EMEA
15:00 - 16:00 Borrel op expositievloer
16:00 - 17:00 Sluitingssessie door Urgert & van Deudekom

Break out sessie sprekers en onderwerpen:

Paul Mackay – Key Note – Dell Technologies Cloud

  • Visie van Dell Technologies & mogelijkheden van Cloud Platforms

Menno de Liège – Multi Cloud

  • Dell Technologies Cloud Strategie, Management & Migratie: Hybrid Cloud – Azure/AWS/Vmware

Sven Haers – Security Transformation

  • Tools, processen en oplossingen voor optimale security.

Jordi Baggen – Unified Workspace

  • Platform voor geïntegreerde en intelligente werkplekoplossingen

Wilco Zwerus – Clients & Specials

  • Future ready werkplekoplossingen

We sluiten de dag af met een optreden van Urgert & van Deudekom. De heren hebben als presentatie duo veel ervaring opgedaan bij hun populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren en Het Instituut. Ook zijn zij succesvol op zaterdagavond met De Kwis, het satirische weekoverzicht op Nederland 1 dat genomineerd werd voor een Nipkow-schijf.

Met hun mini-show: De Verbinders: Hoe kun je mensen met elkaar verbinden? Laten zij zien hoe u mensen op de werkvloer dichter bij elkaar kan brengen? Hoe brengt u mensen nader tot elkaar? Hoe creëert u echt verbinding, zodat mensen beter kunnen samenwerken? Rob en Joep hebben zich in dit onderwerp vastgebeten, de wetenschap ervan onderzocht en dat heeft geleid tot een wederom hyperinteractieve en humoristische show, waarbij het publiek zich na afloop veel meer verbonden voelt tot elkaar! En dat alles gebaseerd op wetenschap.

Locatie

Green Village
Blokhoeve 7
3438 LC Nieuwegein

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor het Dell Technologies partner event.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud