OutSystems ontvangt ISO 27017 en 27018 certificering voor Cloud Security Compliance

22-08-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

OutSystems ontvangt ISO 27017 en 27018 certificering voor Cloud Security Compliance

OutSystems, leverancier van een low-code-platform voor applicatieontwikkeling, maakt bekend twee nieuwe cloud security-certificeringen te hebben behaald. Het gaat om ISO 27017 en ISO 270178.

ISO 27017 richt zich op de bescherming van informatie in clouddiensten. Als toevoeging schetst ISO 27018 eisen voor de bescherming en privacy van gebruikersgegevens in de cloud. Het biedt een gedragscode voor het beschermen van persoonsgegevens (PII) in de cloud. De certificeringen tonen de inzet van OutSystems aan om de privacy en bescherming van klantdata in de cloud te garanderen.

Jose Casinha, Chief Information Security Officer bij OutSystems: "Gebruikers van OutSystems verdienen het om te weten dat de data en informatie die zij aan ons toevertrouwen beschermd worden door middel van de meest strenge controle in de industrie. We nemen onze rol als informatiebeschermer serieus. Daarom hebben we 200 securitypunten in het platform gebouwd en stappen gezet om onze cloud-securityprocessen te valideren met de meest rigoureuze certificeringsprocessen."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Cloud