Aric Ault is Regional Director & General Manager Northern Europe bij Infoblox

22-08-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Aric Ault is Regional Director & General Manager Northern Europe bij Infoblox

Infoblox benoemt Aric Ault (55) tot Regional Director & General Manager Northern Europe. In deze functie is hij verantwoordelijk voor sales en het operationeel management van Infoblox in de Benelux en de Nordics.

Ault brengt zestien jaar ervaring in de netwerk- en software-industrie mee. Zo was hij eerder werkzaam bij Four Winds Interactive als Vice President en was hij Service Delivery Director Middle East & Africa bij Cisco.

Groei van de geografische dekking

"Deze volgende stap naar Infoblox is voor mij een logische", vertelt Ault. "Ik ga aan de slag bij een toonaangevende organisatie in de technologiesector, waar de cultuur perfect aansluit op mijn eigen waarden. Ik kijk er dan ook naar uit om te investeren in de groei van de geografische dekking en bereikbaarheid van de lokale contacten binnen de regio, voor zowel onze partners als eindgebruikers."

Aric Ault gaat zich binnen de functie dan ook inzetten om klanten in de Benelux de meest passende security-oplossingen te bieden die hun werkomgeving overal beschermt. Ault voeg toe: "De markt verandert en ontwikkelt zich sneller dan ooit tevoren. Daarom moeten we er juist nu voor zorgen dat we met de ontwikkelingen meegaan, zodat we voldoen aan de behoeften en wensen van de markt." Als verantwoordelijke voor de Benelux en Nordics is Ault werkzaam op de locatie in Amsterdam, het grootste kantoor van Infoblox in EMEA.

Terug naar nieuws overzicht