DXC Technology en Google Cloud gaan strategisch partnership aan

23-08-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

DXC Technology en Google Cloud gaan strategisch partnership aan

DXC Technology gaat een strategisch partnership aan met Google Cloud. De partijen willen klanten helpen hun missiekritieke IT te moderniseren en digitale oplossingen op Google Cloud Platform te integreren.

Als onderdeel van het strategisch partnership lanceert DXC ook een Google Cloud Platform Center of Excellence (COE) en een Google Cloud Artificial Intelligence (AI) COE om klanten veilige, schaalbare en agile cloud-gebaseede digitale platformen te leveren die geavanceerde mogelijkheden voor data analytics bieden.

De nieuwe samenwerking is in eerste instantie gericht op gezamenlijke oplossingen voor onder meer verzekeraars, olie- en gasbedrijven, de automotive sector, consumentenproducten, retailbedrijven, banken en kapitale markten. Google Cloud treedt toe tot het DXC Partner Network als strategische partner.

Gepersonaliseerde gemaakte digitale oplossingen op maat

"Ons nieuwe Google Cloud-partnerschap zal ten goede komen aan klanten die op zoek zijn naar het volgende niveau in hun digitale transformatie", zegt Edward Ho, executive vice president en general manager, Offerings, DXC. "Google Cloud's toonaangevende infrastructuur, producten en oplossingen - samen met DXC's diepgaande industrie-expertise en leiderschap in AI en machine learning - bepalen nieuwe wegen voor ondernemingen om toegang te krijgen tot gegevensintensieve workloads op wereldwijde schaal, deze te beheren en te benutten. De resulterende inzichten stellen klanten in staat om meer gepersonaliseerde, op maat gemaakte digitale oplossingen aan te bieden - en tegelijkertijd te profiteren van de mogelijkheden, waarde en voordelen van een open, collaboratieve en veilige cloud."

"We zijn verheugd om samen te werken met DXC om organisaties te helpen hun IT-systemen te moderniseren en de adoptie van Google Cloud-oplossingen binnen het uitgebreide klantenbestand van DXC te versnellen", zegt Carolee Gearhart (foto), vice president, Worldwide Channel Sales bij Google Cloud. "Deze samenwerking combineert de vertrouwde ervaring van DXC op het gebied van IT-beheer en moderniseringsservices met de toonaangevende infrastructuur en cloudmogelijkheden van Google Cloud, en creëert nieuwe wegen naar de cloud voor duizenden zakelijke klanten."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud