Witold Kepinski - 26 augustus 2019

Conscia krijgt Cisco Master Enterprise Networking en Master Security certificering

Conscia krijgt Cisco Master Enterprise Networking en Master Security certificering image

Conscia Nederland (voorheen ‘Vosko’) heeft als eerste Cisco-partner in Nederland zowel de Master Enterprise Networking als de Master Security certificeringen behaald. Dit zijn de hoogst mogelijke kwalificaties voor Cisco-partners. Hiermee treedt Conscia toe tot een zeer selecte groep van Cisco Master-partners, die wereldwijd slechts enkele tientallen partners telt. Deze certificeringen zijn voor klanten het bewijs dat zij op Conscia kunnen vertrouwen als trusted partner bij strategische vraagstukken rond enterprise networking en end-to-end security.

Met het behalen van het Master-niveau bewijst Conscia diepgaande kennis te bezitten van de oplossingen en architecturen van Cisco. Bijvoorbeeld DNA, SD-WAN en het complete securityplatform. In het geval van de Master Enterprise Networking en Master Security specialisaties gaat het om het ontwerpen, bouwen, configureren en onderhouden van moderne, geïntegreerde enterprise netwerkomgevingen en end-to-end beveiligde infrastructuren. Conscia zal zijn specialisaties in de toekomst verder uitbouwen en in nauwe samenwerking met Cisco zijn Security Operating Center (SOC) positioneren.

“De toekenning van de ‘Master’-kwalificatie is voor ons een enorme opsteker en is het resultaat van heel veel hard werken door onze specialisten. Het past volledig in onze ‘Network of Knowledge’ strategie en sluit aan op onze doelstelling om de nummer-1 partner in Nederland te worden, leidend met Cisco-oplossingen”, zegt Marcel Cappetti (foto), algemeen directeur van Conscia. “We gaan ons nu richten op het verder uitbouwen van onze business, waarbij we ons ook sterk gaan focussen op nieuwe marktsegmenten, zoals enterprise en commercial.”

“Het is voor Cisco heel belangrijk dat onze partners voortdurend voorop lopen in kennis en dat zij zich zoveel mogelijk specialiseren en certificeren. Zo kunnen ze de waarde van Cisco optimaal bewijzen en onze gezamenlijke klanten zo goed mogelijk bedienen”, zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization bij Cisco Nederland. “De behoefte aan geavanceerde en sterk geïntegreerde netwerk- en beveiligingsoplossingen groeit en daarmee ook de vraag naar de juiste expertise. Conscia kan met deze specialisaties klanten nog beter ondersteunen bij deze belangrijke vraagstukken.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!