Nu is de tijd voor leiders om ambitieuze doelen te stellen

27-08-2019
Deel dit artikel:

Nu is de tijd voor leiders om ambitieuze doelen te stellen

We bevinden ons in een periode in de evolutie van digitale transformatie, waarin sterk leiderschap misschien belangrijker is dan ooit tevoren. De komende jaren zal IoT zich als een lopend vuurtje verspreiden naar meer dan tientallen miljarden apparaten. Kunstmatige intelligentie en machine learning zullen in bijna elk aspect van het bedrijfsleven doordringen. Constant en overal verbonden kunnen zijn, zal ons werk, onderwijs, cultuur en communicatie blijven vormgeven en hervormen.

Tegenwoordig is elk bedrijf een digitaal bedrijf. Als leiders moeten we innovatie en agility stimuleren en ontwikkelen. Anders loop je wellicht het risico dat er nieuwkomers langskomen die onze bedrijfsmodellen verstoren. Dit is geen tijd voor terughoudendheid; het is een tijd voor ons om moedig en ambitieus te zijn.

Ik kwam bij Palo Alto Networks werken nadat ik president van Google Cloud was geweest. Ik geloof in de cruciale taak om bedrijven te helpen hun informatie te beschermen. Cybersecurity is de basis voor ons allemaal en onze digitale manier van leven.

Terwijl ik nadenk over mijn eigen carrière en ervaringen, wil ik enkele observaties delen over leiderschap en het bereiken van doelen:

1. Harde prioriteiten stellen helpt ons ambitieuze doelen te bereiken. Door je doelen op te schrijven en te delen, worden ze concreet zodat jij en jouw teams gefocust blijven.?

2. Neem een groei-mindset aan. Het technologielandschap verandert snel. Voortdurend leren is belangrijk. Ikzelf ben gefocust op gebieden zoals informatie over bedreigingen en concurrentieanalyse.

3. Transparantie moedigt ons aan om samen te werken. Ambitieuze doelen kunnen alleen door teamwerk bereikt worden. Deel jouw doelen en moedig jouw mensen altijd aan om manieren te vinden om samen te werken.

Ik nodig je uit om te ontdekken wat het betekent om een ??leider te zijn - in cybersecurity en de grotere zakelijke wereld. Of je nu strategisch wilt zijn over beveiliging in je organisatie, risicobeoordeling effectiever wilt beheren of je eigen leiderschapsvaardigheden wilt uitbreiden, dan zijn er daar enkele ideeën te vinden. We kunnen onze ambitieuze doelen voor digitale transformatie alleen bereiken als we ernaar streven dat onze wereld elke dag veiliger is dan de vorige.

Laten we als leiders ervoor zorgen dat de beslissingen die we vandaag nemen, ons helpen de belofte van een veilige, digitale toekomst waar te maken.

Door: Amit Singh, President van Palo Alto Networks

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie