PinkRoccade Healthcare en LUMC sluiten meerjarig beheercontract

PinkRoccade Healthcare en LUMC sluiten meerjarig beheercontract

27-08-2019 | door: Witold Kepinski

PinkRoccade Healthcare en LUMC sluiten meerjarig beheercontract

PinkRoccade Healthcare en LUMC sluiten een meerjarig beheercontract zo meldt de IT-dienstverlener op zijn site. Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) maakt al langere tijd gebruik van GLIMS, een systeem voor laboratoriumprocessen. Tot voor kort werden zowel het functioneel als het technisch beheer van GLIMS vanuit de eigen organisatie uitgevoerd. LUMC deed destijds een request for information voor het GLIMS beheervraagstuk. Zo kwam PinkRoccade Healthcare naar voren.

Voordat er een definitieve keuze werd gemaakt is er een proefperiode van 9 maanden afgesproken tussen de betrokken partijen. Tijdens deze transitieperiode zijn de functionele ondersteuning, technisch beheer en monitoring, maar ook triages en ondersteuning van de eindgebruikers overgedragen aan PinkRoccade Healthcare. Het overnemen van deze activiteiten past tevens in de strategie van PinkRoccade Healthcare om de dienstverlening rondom mission critical applicaties binnen ziekenhuizen verder uit te breiden.

De overdracht vond plaats tijdens een grote kick-off, waarbij alle labgebruikers vertegenwoordigd waren. Ook vanuit PinkRoccade waren alle GLIMS-beheerders en consultants aanwezig. Tijdens een rondleiding door het lab zijn alle processen uitvoerig toegelicht door het LUMC, waardoor de betrokkenen uitgebreid kennis konden maken en de inrichting van het systeem op een plezierige manier werd overgedragen.

De afgelopen maanden werd de samenwerking meerdere malen tussentijds positief geëvalueerd. Er is daarom besloten door het LUMC om het gehele beheer definitief onder te brengen bij PinkRoccade Healthcare en er is een contract afgesloten voor een periode van 3,5 jaar. PinkRoccade Healthcare kijkt uit naar een prettige en succesvolle samenwerking met het LUMC.

Terug naar nieuws overzicht
Software