Endian stelt NewChannel aan als distributeur voor UTM, Hotspot en IoT security oplossingen
28-08-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Endian stelt NewChannel aan als distributeur voor UTM, Hotspot en IoT security oplossingen

NewChannel maakt bekend dat zij een samenwerking is gestart voor de distributie in de Benelux van de Endian security oplossingen via het reseller netwerk van NewChannel. Het portfolio van Endian omvat onder meer een serie Unified Threat Management (UTM) firewalls gericht op toepassing binnen het MKB, secure Wi-Fi Hotspot oplossingen voor gebruik in openbare ruimtes en beveiliging van Internet -of-Things (IoT) toepassingen.

“Kiezen voor Endian is kiezen voor zekerheid in security. Wij zijn een jong, dynamisch en getalenteerd team van hardwerkende en toegewijde mensen die werken aan een alles-in-één security platform ter beveiliging van netwerken, mensen en dingen. Het aantal op internet aangesloten systemen groeit iedere dag weer in een ongelofelijk rap tempo en wij begrijpen dat elk van die aansluitingen op ieder moment het slachtoffer kan worden van miljoenen bedreigingen. Dit geeft onze branche enorme groeipotenties en wij hebben een sterk geloof in de ondersteuning van onze expertise partners over de gehele wereld. De samenwerking met NewChannel in de Benelux regio is wederom een belangrijke stap voorwaarts in de groei van Endian en wij zien uit naar een goede en succesvolle samenwerking,” zegt Raphael Vallazza, CEO van Endian.

“De markt voor UTM Firewall oplossingen bestaat reeds jaren en kent enkele goede spelers, maar mijn ervaring zegt mij dat Endian hierin een sterke troefkaart heeft. De combinatie van goed luisteren naar je klanten en hen het beste security aanbod doen voor de beste prijs, in combinatie met ijzersterke support geeft Endian grote kansen op succes in de Benelux – zeker nu de grotere spelers zich lijken af te keren van kleinere netwerken en kleinere resellers,” zegt Raymond Kreefft, CEO en mede-oprichter van NewChannel. “Met de Endian UTM Firewalls, maar ook met de Endian Wi-Fi Hotspot en IoT oplossingen kunnen onze resellers hun klanten beschermen tegen alle cyber gevaren en bedreigingen en tegelijkertijd voorzien van een passende en centraal beheerde alles-in-één security oplossing.”

Endian is een succesvolle Europese ontwikkelaar van security oplossingen met een hele sterke achterban binnen de wereldwijde open-source community. Met de politieke en sociale veranderingen op wereldwijde schaal, de invloeden van overheden en toenemende spanningen tussen regio's is het belang van een Europese beveiligingsoplossing belangrijker geworden dan ooit en is de keuze voor Endian logisch. Opgericht in 2003 door een zeer ervaren team van netwerk en security specialisten zijn er inmiddels wereldwijd meer dan 2,2 miljoen Endian security gebruikers en 50.000 installaties in meer dan 50 landen.

Het thema van Endian is "Secure everyThing" en het is de doelstelling van Endian om ieder op Internet aangesloten systeem de maximale beveiliging en bescherming te kunnen bieden tegen het toenemende aantal bedreigingen.

Terug naar nieuws overzicht
Security