Wouter Hoeffnagel - 28 augustus 2019

Ray O'Farell leidt cloud-native business van VMware

Ray O'Farrell wordt CTO van de cloud-native business van VMware. O'Farrell gaat leiding geven aan het nieuwe Tanzu portfolio van het bedrijf.

"Hey, hey, Ray, nog één ding", zei Gelsinger toen hij vanuit de zaal het podium opstapte, meldt The Register. "U heeft gehoord hoe belangrijk Kubernetes, de Tanzu strategie die we hebben neergelegd en de Pivotal fusie waar we agressief aan werken voor ons is", aldus Gelsinger. "En ik kan van geen betere, meer capabele leider denken om dit te realiseren dan onze veteraan met 16-jaar ervaring, die producten en code heeft gemaakt en nu al vijf jaar onze CTO is. Het is mijn genoegen Ray O'Farrell als leider van onze cloud-native initiatieven aan te kondigen."

O'Farrell wordt opgevolgd door Greg Lavender. "Het is mijn genoegen de nieuwe CTO van VMware aan te kondigen. Al vele jaren is hij een vriend voor velen, een academicus bij de UT Austin, een ervaren productman bij Cisco en Sun, gebruiker bij CITI en nu onderdeel van de VMware familie: Greg Lavender", aldus Gelsinger.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!