VMware breidt zijn Telco- en Edge Cloud-portfolio uit
28-08-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VMware breidt zijn Telco- en Edge Cloud-portfolio uit

VMware geeft tijdens zijn VMworld event aangekondigd dat het zijn Telco- en Edge Cloud-portfolio aanzienlijk uitbreidt. De uitbreiding zorgt voor realtime intelligence en verbeterde automatisering en een betere security voor telco’s en CSP’s (Communication Service Providers) waardoor zij de uitrol van hun 5G-netwerk en -platform kunnen optimaliseren én zo snel mogelijk kunnen laten renderen.

De drie belangrijkste aankondigingen zijn:

Overname van Uhana

VMware heeft de overname van Uhana afgerond. Deze jonge startup beidt telco-providers een op AI-gebaseerde analytics platform en realtime deep learning-engine waarmee ze de providers de kwaliteit van hun netwerk kunnen identificeren en optimaliseren. En de user experience van de gebruikers eveneens optimaliseert.

Lancering van nieuwe release VMware Integrated OpenStack v6.0

Met de lancering van VIO 6.0 blijft VMware investeren in OpenStack-managed gevirtualiseerde telco-clouds. Focus ligt op het operationeel inzetbaar maken, geschikt maken voor containers en multi-cloud. VMware VIO 6.0 biedt providers een gemeenschappelijk platform met een consistent policy in een multi-cloudomgeving.

Nieuwe release van lokale versie Pulse IoT Center 2.0

Deze speelt in op het groeiend aantal geconnecteerde toestellen en IoT-toepassingen. Met Pulse IoT Center 2.0 hebben klanten die hun IoT-implementaties veilig in hun hele onderneming willen schalen en beheren, nu de optie om, naast de eerder gelanceerde Saas-versie, hun implementatie on premise te beheren.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud