Kappa Data Nederland versterkt met Rubin Zwanenburg en Matts Koppen

02-09-2019 | door: Witold Kepinski

Kappa Data Nederland versterkt met Rubin Zwanenburg en Matts Koppen

Het team van IT-distributeur Kappa Data Nederland zal per 1 september versterkt worden met Rubin Zwanenburg (foto) en Matts Koppen, respectievelijk in de functie van Sales Manager en Presales Engineer. Met deze uitbreiding hoopt het Nederlandse filiaal wat korter op de bal te kunnen spelen richting haar klanten in Nederland en zo de dienstverlening en service verder te kunnen optimaliseren.

Rubin Zwanenburg is geen onbekende in de distributiewereld en heeft ruimschoots ervaring opgedaan bij bedrijven als Exclusive Networks en Futura ICT. In zijn nieuwe rol zal Rubin een team uitbouwen dat resoluut kiest voor groei en dat Kappa Data in Nederland verder op de kaart zal gaan zetten. “De combinatie van de juiste producten, services en technische know-how, heeft mij voor Kappa Data doen kiezen.”

Rubin: “Ik zie het als een mooie uitdaging om de sales- en de support organisatie van Kappa Data Nederland vorm te gaan geven en onze partners te mogen ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. Van Sales Management naar Revenue en Services, van Presales naar Technical Success. Ik ga voor resultaat, zowel voor Kappa Data als voor onze partners, én de end users van onze partners.”

Rubin ziet veel kansen voor ondernemingen die flexibel zijn en die inspelen op vernieuwingen. In de huidige economie is het van kritisch belang de juiste kennis op het juiste moment te kunnen inzetten. ICT Infrastructuur, Security en IoT zijn ideale bouwstenen om die kansen te benutten. ”Digitalisering transformeert onze economie en maatschappij in een razendsnel tempo. Wat mij bezig houdt, is hoe onze IT partners vanuit een ondernemers- en continuïteitsperspectief succesvol kunnen zijn in het ’technologiespel’.”

Matts Koppen, eveneens afkomstig van Futura ICT, zal het toegevoegde waarde profiel van Kappa Data verder helpen ontwikkelen als Presales engineer. Hij gaat resellers ondersteunen met demo’s, POCs en het design van de door Kappa Data gevoerde oplossingen.
Hij kan hierbij een beroep doen op het support- en engineeringteam van het Belgische hoofdkantoor in De Pinte.

Kappa Data Nederland is, net als Kappa Data Polen, een filiaal van de in België opgerichte Kappa Data Group; distributeur van IT Networking & Security oplossingen in de Benelux.

Kappa Data heeft met o.a. Barracuda, Aerohive (nu Extreme Networks), Lancom, Cylance en Cumulus een sterk product portfolio opgebouwd. Recent werd hier ook Cloudgate van Crescent (Option) aan toegevoegd. Kappa Data biedt hiermee nu ook IoT oplossingen aa

Terug naar nieuws overzicht