Wouter Hoeffnagel - 03 september 2019

Sana organiseert B2B E-commerce Awards

Sana organiseert B2B E-commerce Awards image

Sana Commerce organiseert dit jaar voor het eerst de B2B E-commerce Awards. De awards worden uitgereikt tijdens de vierde editie van 'Hét B2B E-commerce Event' op 26 september in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Steeds meer B2B-bedrijven kiezen ervoor om hun producten en diensten ook via een online platform te verkopen. Er zijn al meerdere awardshows waar succesvolle e-commerce projecten in het zonnetje worden gezet, maar geen van deze verkiezingen richt zich specifiek op de B2B-markt.

Voor de B2B E-commerce Awards zijn bedrijven en organisaties in Nederland en België geselecteerd. Een vakjury heeft vervolgens een top-3 bepaald en zal tijdens het 'Hét B2B e-commerce event' de winnaars bekend maken.

Genomineerden

De volgende bedrijven maken kans op een B2B E-commerce Award in één van de drie categorieën. Naast deze awards wordt ook een prijs uitgereikt aan de 'Ambassadeur van het Jaar'.

B2B User Experience award
Voor deze award is gekeken naar welke webshops een unieke en naadloze klantervaring bieden. Belangrijke selectiecriteria zijn design, conversiepad, of de shop gepersonaliseerde informatie toont en hoe omnichannel de beleving is.

Genomineerden:

  • Fernand Georges NV
  • Installatiebalie.nl B.V.
  • Zijlstra B.V.

B2B Innovatie awards
Voor deze award is gekeken naar welke webshops vernieuwend en innovatief zijn. Belangrijke selectiecriteria zijn unieke features, integratie met andere tools en verrassende online strategieën.

Genomineerden:

  • Forbo Flooring B.V.
  • Installatiebalie.nl B.V.
  • Royal Brinkman Holding

Customer Success award
Voor deze award is gekeken naar welke webshops succesvol zijn in het behalen van bedrijfsdoelstellingen, zoals het verbeteren van interne efficiëntie, hogere orderwaarde, het percentage klanten dat online zaken doet.

Genomineerden:

  • Akzo Nobel Coatings B.V.
  • Ameel Candy World N.V.
  • Zijlstra B.V.

Meer informatie en de awardshow bijwonen?

Uiteraard ben je van harte welkom om het B2B E-commerce Event en de uitreiking van de awards bij te wonen.

Hier vind je meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

Datum: donderdag 26 september 2019
Locatie: Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!