Google Cloud benoemt Chris Ciauri tot President EMEA

03-09-2019 | door: Witold Kepinski

Google Cloud benoemt Chris Ciauri tot President EMEA

Google Cloud benoemt Chris Ciauri tot President EMEA. Chris Ciauri geeft leiding aan de EMEA-salesorganisatie en neemt tevens het voortouw in het optimaliseren van Google Cloud’s dienstverlening aan klanten.

Chris brengt meer dan twee decennia aan commercieel leiderschap mee in zijn nieuwe rol. Hij was namelijk een drijvende kracht achter veel snelgroeiende tech-bedrijven in Europa, Amerika en Azië. Voor zijn nieuwe rol bij Google Cloud, was Chris Executive Vice President en General Manager EMEA bij Salesforce, waar hij de afgelopen tien jaar verantwoordelijk was voor de groei van van het grootzakelijke, midmarket-, en mkb-segment binnen de EMEA-regio.

Voordat Chris bij Salesforce in dienst trad, bekleedde hij verschillende salesrollen bij een aantal tech-bedrijven, waaronder Adobe en Peoplesoft.

Chris’ voorganger, Sebastien Marotte, neemt een nieuwe rol aan als Vice President Channel EMEA, waar hij blijft werken aan de groei van Google Cloud in deze regio.

Deze aanstelling van Google Cloud volgt op een aantal recente wervingen op managementgebied door CEO Thomas Kurian om de klantgerichte functies en het internationale salesteam van de organisatie uit te breiden.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, Cloud
Cloud