Palo Alto Networks eert ON2IT

03-09-2019 | door: Redactie

Palo Alto Networks eert ON2IT

ON2IT, de wereldwijde aanbieder van pure-play cybersecuritydiensten, heeft vandaag bekend gemaakt dat het de Palo Alto Networks Global Partner of the Year Award heeft ontvangen voor zijn Managed Service Program.

Tijdens de Sales Kickoff 2020 in Las Vegas heeft Palo Alto Networks zijn jaarlijkse awards uitgereikt aan een selecte groep NextWave-partners, die de afgelopen 12 maanden uitmuntend hebben gepresteerd op de volgende gebieden:

Performance: door partners geïnitieerde bookings, pipeline en net new customer acquisition

Enablement: aantal Palo Alto Networks pre-sales, sales en post-sales certificeringen

Engagement: genomineerd door het Palo Alto Networks team

ON2IT loopt voorop in het ontwikkelen van een wereldwijde Managed Security Service die optimaal gebruikmaakt van Palo Alto Networks technologie, waaronder Next Generation Firewalls, Traps, Prisma Cloud en Cortex XDR. Het door ON2IT zelf ontwikkelde Security Automation and Orchestration Platform biedt een diepgaande integratie met het Palo Alto Networks Cortex ecosysteem, en dat betekent dat klanten en partners profiteren van een efficiënte onboarding en eenvoudig gebruik kunnen maken van geavanceerde XDR-diensten in een cloud service model.

Marcel van Eemeren, medeoprichter en CEO van ON2IT, ziet deze award als een bevestiging van het managed security services model waarmee het bedrijf op Zero Trust gebaseerde innovaties op de markt brengt. “Na het winnen van de Global Partner Award voor Traps in 2017, versterkt deze nieuwe award onze toch al uitstekende relatie met Palo Alto Networks en alle getalenteerde mensen met wie we elke dag kunnen samenwerken”, aldus Van Eemeren. “Het is ook een grote erkenning voor onze Amerikaanse partners, zoals Arrow Electronics, met wie we een samenwerking zijn aangegaan op het gebied van Security Operations Center as a Service.”

“We vinden het belangrijk onze partners te helpen om samen security te leveren voor de onderneming, de cloud en de toekomst”, aldus Karl Soderlund, Senior Vice President Worldwide Channel Sales bij Palo Alto Networks. "Klanten hebben vandaag de dag betrouwbare adviseurs nodig, onze NextWave-partners, om met succes door het snel veranderende en complexe securityandschap te navigeren. Het doet ons goed dat we ON2IT kunnen erkennen als Global Partner of the Year for Managed Service Program, voor het leveren van geweldige bedrijfsresultaten en het helpen van onze wederzijdse klanten bij het beschermen van hun digitale manier van leven.”

Terug naar nieuws overzicht