Online ondernemer en oud-directeur ICIT versterkt Snakeware

03-09-2019 | door: Redactie

Online ondernemer en oud-directeur ICIT versterkt Snakeware

Met de komst van Joël Heiner als Online Marketing Consultant bij digitaal specialist Snakeware uit Sneek voltrekt zich een opmerkelijke transfer. Heiner was ruim acht jaar commercieel directeur van ICIT en later oprichter van online marketingbureau Followr.

Heiner gaat als online marketing consultant de digitale groei voor opdrachtgevers inhoud geven. Daarmee wordt hij de vijfde online marketing consultant bij Snakeware. De aanstelling van de ervaren Heiner past in de focus van Snakeware om haar toppositie in de markt als innovatieve en voortuitstrevende specialist in digitale producties vast te houden en verder uit te bouwen.

Heiners ervaring in de digitale sector was doorslaggevend voor de transfer, vertelt Toine Dinkelberg, CDO van Snakeware. “Snakeware was op zoek naar een ervaren online marketing consultant om inhoud te geven aan de verdere groei in digital driven marketing”, aldus Dinkelberg. “Joël past precies bij de energieke, innoverende club die Snakeware is”, voegt Ate van der Meer, CCO van Snakeware, toe.

Heiner was van 2006 tot 2015 commercieel directeur bij ICIT, waarna hij het online marketingbureau Followr oprichtte. In zijn rol als online marketing consultant bij Snakeware helpt Heiner opdrachtgevers om middels data driven marketing op basis van data de strategie uit te zetten. “Als bedrijf hebben we een duidelijke visie: op basis van data, strategisch advies geven om onze opdrachtgevers verder te versterken. Door de komst van Joël kunnen we zijn expertise voor onze groeiende stroom opdrachtgevers nog beter inhoud geven”, aldus Dinkelberg.

Terug naar nieuws overzicht