Oblivion Cloud Control wordt Trend Micro AWS CPPO partner

04-09-2019 | door: Redactie

Oblivion Cloud Control wordt Trend Micro AWS CPPO partner

Trend Micro, speler in cybersecurity-oplossingen, en cloudspecialist Oblivion Cloud Control, AWS Premier Consulting Partner in de Benelux, hebben hun samenwerking uitgebreid. Oblivion Cloud Control is in Nederland de eerste reseller van Trend Micro-oplossingen vanuit de AWS Marketplace, op basis van CPPO (consulting partner private offers).

Trend Micro Deep Security-as-a-Service is via partner Oblivion Cloud Control eenvoudig af te nemen via het CPPO-programma in de AWS Marketplace. Hiermee kan Oblivion Cloud Control vanaf nu oplossingen van Trend Micro direct aanbieden aan haar klanten, waarmee de inkoop van software en services is geautomatiseerd en vereenvoudigd. Om die reden geven steeds meer eindklanten de voorkeur aan het direct aanschaffen van software-oplossingen via de AWS Marketplace.

Nieuw afnamemodel via AWS
CPPO bouwt voort op het bestaande partnerschap voor additionele security op het cloudplatform AWS, waarbij Trend Micro sinds 2016 de preferred host protection solution is van Oblivion Cloud Control voor host protection voor zowel pre- als tijdens runtime.

Dankzij het nieuwe afnamemodel via AWS profiteren eindklanten van een vereenvoudigd inkoopproces omdat er geen sprake is van een nieuwe overeenkomst die (intern) juridische goedkeuring behoeft. Ook de geconsolideerde facturering, samen met alle andere services die eindklanten afnemen in de AWS Marketplace, en de mogelijkheid tot pay per use-consumptie, maken het CPPO-partnerschap aantrekkelijk. Voor grote organisaties telt de afname van Trend Micro via deze constructie bovendien mee voor het Amazon EDP (Enterprise Discount Program), waarbij bedrijven met een enterprise agreement profiteren van extra korting op hun totale Amazon Web Services-rekening.

“Gezamenlijk helpen we al met veel succes een heleboel van onze klanten. In het verleden boden wij Trend Micro op een traditionele manier aan – die overigens nog steeds erg gangbaar is – door middel van een gezamenlijk voorstel”, legt Jeroen Jacobs, Cloud Consultant bij Oblivion Cloud Control, uit. “Vanaf nu kunnen we Trend Micro Deep Security echter nóg eenvoudiger en onder nog gunstigere voorwaarden leveren aan onze klanten."

“We zijn enorm trots dat Oblivion Cloud Control de eerste partner in Nederland is die binnen het CPPO-programma Trend Micro Deep Security, samen met specifieke kennis en dienstverlening, kan leveren aan zijn klanten”, zegt René van Loenen, Channel Manager Benelux bij Trend Micro. “Binnen dit partnership versterken we elkaar door onze expertises samen te laten komen en zo gezamenlijk de wereld van public cloud security en AWS te betreden.”

Toekomstige samenwerking
De partners verwachten de samenwerking in de toekomst uit te breiden met meer oplossingen van Trend Micro. “We hopen op termijn zeker meer op AWS complementaire security diensten op deze manier in te zetten omdat dit uiteindelijk de eenvoudigste, efficiëntste manier is voor onze klanten”, zegt Jacobs. “We volgen de ontwikkelingen op het gebied van security heel nauw,” vult van Loenen aan, “en hebben de ambitie ook toekomstige oplossingen samen in de markt te zetten om zo gehoor te blijven geven aan de uitdagingen van eindklanten.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Cloud