BVD Advocaten slaat de handen in elkaar met Xinno

05-09-2019 | door: Redactie

BVD Advocaten slaat de handen in elkaar met Xinno

Met de nieuwe samenwerking voorziet Xinno alle vestigingen in Altena, Barneveld, Hardinxveld-Giessendam, Kampen en Veenendaal van beveiligde online werkplekken. BVD Advocaten gaat met de overstap naar Xinno 27 advocaten en 23 kantoormedewerkers voorzien van Microsoft Windows online werkplekken met een Microsoft Office werkomgeving.

Het advocatenkantoor heeft veel expertise opgebouwd in Ondernemingsrecht, Bouw & Infra, Retail, Onderwijs & Zorg en bedient die sectoren op specialistisch niveau met arbeidsrecht, contractenrecht, bouw- en vastgoedrecht.

Het kantoor verleent haar diensten vanuit een viertal vestigingen in het midden van het land. Zo wordt kennis van de markt gecombineerd met kennis van het recht.

Daarnaast wordt ook de particuliere markt bedient op het gebied van familierecht en letselschade. ,,Aangezien BVD Advocaten voor de keuze stond te investeren in de huidige serveromgeving op locaties of een overstap naar de cloud, hebben we onder begeleiding van een IT-deskundige gekozen voor een stabiele toekomstbestendige ICT omgeving bij een leverancier met kennis van de bedrijfsprocessen binnen de advocatuur‘’, aldus Jaap Hak, controller / ICT, BVD Advocaten.

Terug naar nieuws overzicht