Box boekt meer omzet met iets minder verlies
03-09-2019 | door: Witold Kepinski

Box boekt meer omzet met iets minder verlies

Cloud document opslag dienst Box boekte in zijn tweede kwartaal van zijn gebroken boekjaar 2020 meer omzet met iets minder verlies.

De omzet bedroeg 172,5 miljoen dollar, een stijging van 16 procent ten opzichte van 2FQ19. Het nettoverlies bedroeg 36,3 miljoen dollar.

"We hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt met onze belangrijkste doelstellingen in 2FQ20, omdat we onze klanten meer producten hebben kunnen leveren die gebruiksscenario's met een hogere waarde mogelijk maken, terwijl we de meest dwingende product-routekaart in onze geschiedenis uitvoeren," zegt Aaron Levie (foto), mede-oprichter en ceo.

Hij vervolgt: “We hebben sterke add-on producthechtpercentages van meer dan 80 procent gegenereerd tijdens onze zescijferige deals in het tweede kwartaal. Klanten gebruiken steeds vaker de uitgebreide Cloud Content Management-oplossingen van Box om hun belangrijkste informatie te beschermen met frictieloze beveiliging en compliance, interne en externe samenwerking en workflows te stroomlijnen en een productievere werkplek mogelijk te maken door gebruik te maken van een IT-stack van de beste soort.”

Terug naar nieuws overzicht