Infor benoemt Thijs Goossens tot Channel Director Benelux

03-09-2019 | door: Witold Kepinski

Infor benoemt Thijs Goossens tot Channel Director Benelux

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, heeft Thijs Goossens (42) aangesteld als channel director Benelux om de verdere groei in deze regio te ondersteunen. Goossens gaat zich inzetten voor het ontwikkelen en uitbouwen van het partnernetwerk in Nederland, België en Luxemburg.

Naast het uitbreiden en vergroten van de salesmogelijkheden door nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met resellers en partners en het verbeteren van de huidige partnerships gaat hij zich toeleggen op het stimuleren van innovatie bij bestaande en nieuwe partners. Hij is het eerste lokale aanspreekpunt en draagt zorg voor de ondersteuning van partners en trainingen.

Goossens startte zijn carrière als partner accountmanager bij Microsoft en maakte na een paar jaar de overstap naar McAfee waar hij acht jaar lang werkzaam was, waarvan zes jaar als channel territory manager commercial market. Bij CA Technologies was hij verantwoordelijk voor new business bij nieuwe, grote enterprise-accounts. Voordat hij de overstap naar Infor maakte, was hij werkzaam als senior channel salesmanager bij SAP.

Over zijn overstap zegt Goossens: “Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging. De strategie en visie van Infor ten aanzien van het kanaal, de waarde van partners en de aandacht voor bedrijven, ongeacht hun grootte, sluiten uitstekend aan op mijn werkwijze en plannen. Om autonome groei te realiseren, wil ik het partnernetwerk uitbreiden en nieuwe samenwerkingen aangaan om succesvolle cloudprojecten te realiseren. Daarnaast wil ik de relatie met de huidige partners verstevigen en ze laten profiteren van de aanwezigheid van een lokaal team.”

“Goossens kent onze markt als geen ander en heeft de afgelopen jaren een goede reputatie in de IT-wereld opgebouwd,” aldus Kees van den Houten, country manager Infor Benelux. “De vraag naar onze innovatieve en gebruiksvriendelijke cloudoplossingen groeit verder en vraagt om een succesvol functionerend indirect verkoopkanaal waar Thijs en het channelteam zorg voor dragen. Zijn ervaring, kennis en enthousiasme zullen een grote bijdrage leveren aan de realisatie hiervan. Wij kijken dan ook uit naar het verder uitbreiden van het succes van Infor in onze regio.”

Na zijn diploma marketing en management aan de hogeschool van Eindhoven behaalde Goossens aan de Universiteit van Tilburg zijn master organisatiewetenschappen.

Terug naar nieuws overzicht
Software