PlusPort wordt onderdeel van Visma

04-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

PlusPort wordt onderdeel van Visma

Visma neemt PlusPort over, leverancier van cloudoplossingen voor leren en ontwikkelen. Ook het sublabel SafetyPort wordt onderdeel van Visma.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-overheid. Naast Visma Connect (EBPI) en Visma Software maken verschillende bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Dotweb, HR2day, Visma Idella en Pinkweb deel uit van de Visma-groep. Visma meldt dat zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt in de afgelopen twaalf maanden aanzienlijk is gegroeid.

Leer- en certificeringsdiensten

PlusPort heeft momenteel 38 mensen in dienst en levert cloudoplossingen die klanten helpen te leren en zichzelf te ontwikkelen. De oplossingen worden gebruikt door meer dan 975.000 professionals, wat PlusPort marktleider maakt in Nederland op het gebied van cloudgebaseerde leer- en certificeringsdiensten. Klanten kunnen het PlusPort-platform op wereldwijde schaal gebruiken en het aantal actieve gebruikers varieert van 100 tot meer dan 35.000 per klantportaal in allerlei branches. Het sublabel SafetyPort levert cloudgebaseerde risicobeperkende systemen waarin klanten incidenten registreren en analyseren en corrigerende acties beheren om risico's te beperken.

"We zijn verheugd PlusPort te mogen verwelkomen in de Visma-familie. De producten en diensten van PlusPort zijn een uitstekende aanvulling op ons nationale en internationale portfolio. Dit versterkt onze positie als toonaangevende leverancier van cloudsoftware in Nederland en internationale markten", zegt Carsten Boje Møller, divisiedirecteur van Visma Custom Solutions.

Inspelen op behoeften van klanten

"We kijken uit naar het ontwikkelen van onze propositie als onderdeel van een sterke organisatie als Visma. Dit is een logische en belangrijke stap voor de toekomstige ontwikkeling van PlusPort. We kunnen nu onze ambitie realiseren om de beste producten en diensten op een snellere en stabielere manier te leveren. Door ons team te verrijken met de ervaring en kennis van de Visma-groep, kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten ”, zegt Ron Bruijn, directeur van PlusPort.

John Reynders, Country Director Nederland: "Nederland is voor Visma de belangrijkste groeimarkt. De focus ligt op innovatie en het ondersteunen van organisaties om maximaal te kunnen presteren. PlusPort is een prachtige aanvulling op de Visma-familie die bijdraagt aan dat doel."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud